Törmelékcsúszda, sittledobó és csúszásgátló szalag

Az építkezéssel kapcsolatos munkálatok akaratlanul is olyan melléktermékekkel járnak, amelyek hatékony eltávolítását meg kell oldani, de természetesen nemcsak ezek gyors és eredményes eltávolítása a fontos, hanem az ott dolgozók biztonságáról is gondoskodni kell.

tormelekcsuzdasittledobo 720

Egy-egy építkezés során a bontási törmelékek sokszor egészen nagy mennyiséget és térfogatot is elérhetnek, hatékony elszállításuk nem kis gondot jelent. De a szakmunkások biztonságára is vigyázni kell, amikor a különféle állványokon fel és alá járnak, a közlekedő felületeket csúszásmentessé kell tenni. Ezek a feladatok egyértelműen hatékony megoldásért kiáltanak. Az alábbiakban a törmelékcsúszdát, sittledobót és csúszásgátlót ajánljuk olvasóink figyelmébe.

A törmelékcsúszdák és gyakorlati hasznuk
Aki nemcsak a földszinten, hanem egy vagy akár több emelet magasan kénytelen dolgozni, az minden bizonnyal nem kézben szeretne lecipelni minden egyes bontási törmeléket, hiszen rengeteg időbe, energiába és felmerülő vesződségbe is kerülne. Ilyen helyzetekben nyújt hathatós segítséget egy törmelékcsúszda, például a Rubi műanyag erősített törmelékcsúszda, szemétledobó és sittledobó, amely rengeteg terhet levesz a munkatársak válláról. Ezek az eszközök sitt vagy éppenséggel szemét ledobásához, törmelékek lejuttatásához egyaránt alkalmazhatók. A komplett csúszdarendszer kialakítása többféle kombinációban lehetséges, az elemek egyedileg összeállíthatók és válogathatók. Anyaguk leginkább erősített műanyag, nagy előnyük, hogy hideg időben is abszolút biztonságosan használhatók. Fontos tudni, hogy a kiegészítő rögzítések megoldása 15 méterenként javasolt.

Sittbeöntő eszköz
Például a Rubi törmelékcsúszda sittledobó, sittbeöntő abban segíti az építkezési munkálatokat, hogy ezt fölszerelve a keletkezett szemét vagy törmelékanyag hatékonyan és célzottan juttatható be a törmelékcsúszda rendszerébe. Hogy strapabíró és megbízható legyen, fémből készült.

Csúszásgátlás a biztonság jegyében
Akár a téli, hideg és csapadékos időjárási körülmények között, de akár a melegebb hónapokban is könnyen megeshet, hogy az építkezési területen lévő közlekedési rész csúszóssá válik. Ilyen lehet például egy állványzat, egy léc vagy deszka is. Amennyiben ez a felület csúszásveszélyes,veszélyeztetheti az ott dolgozók testi épségét. Éppen erre nyújtanak hatékony megoldást az öntapadós csúszásgátló szalagok. Felhelyezésük egyszerű, nem igényel komolyabb szakértelmet, tartósak, és eredményesen csökkentik a csúszásból eredő balesetek számát.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop