“Zöld építés” podcast

Már több mint tíz érdekes beszélgetés hallható a greenfo.hu és a Build-Communication közös, „Zöld építés” podcast csatornáján, ahol Sarkadi Péter, a greenfo.hu újságírója szakemberekkel beszélget az építőipar zöld megoldásairól.

Mi köze Mona Lisa mosolyának az üveghez vagy Magyarországhoz, egyenház-e a mintaház, hogyan csökkenthetjük az ökológiai terhelést műanyag vagy alumínium használatával, megújuló energiahasználat-e a fatüzelés, és mitől zöld egy zöldtető?
Mások mellett ezekről és az ezeket lehetővé tevő technológiák hátteréről is hallhatunk, és így rendhagyó módon nézhetünk egyes manapság fontos vagy hasznos műszaki megoldás mögé. A beszélgetések szakembereknek és a téma iránt nem szakmai mélységeiben érdeklődőknek egyaránt hasznos információval szolgálnak.

Tippek, tanácsok, ötletek a pincétől a padlásig, a kültértől a beltérig, az egészséges épületről és a takarékosságról. A legnagyobb építőanyag gyártó cégek vezetőivel Sarkadi Péter, újságíró, a greenfo.hu, a net zöld iránytűjének főszerkesztője beszélget.
A tartalmakat ajánljuk – munka mellett vagy az autóban – akár mindazoknak az építkezőknek és szakembereknek, akik szívesen hallgatnak tényeket, ötleteket, történeteket arról, hogy jutott el egy-egy műszaki megoldás a mai formájáig és hogyan szolgálja mindez a jövőnket.

A greenfo.hu és a Build-Communication „Zöld építés” podcast csatornája az alábbi linkeken érhető el:
Spotify – Zöld Építés
Anchor – Zöld Építés
Apple Podcasts – Zöld építés


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop