Vitaminos színek, egyedi atmoszféra

Az Amerikában élő kétgyermekes angol család windsori bázisát álmodta meg és rendezte be a Jimmie Martin sztár lakberendezőpáros a rájuk jellemző vitaminos színekkel, sok izgalmas részlettel felturbózva az enteriőröket. Szobáról szobára járva nem győzünk meghökkenni!

Ennek a szép, nemrégiben kibővített viktoriánus háznak angol tulajdonosai, Lee és Sarah, Amerikában élnek, és a modern trendek nagy hódolói. Szerették volna, hogy a készülőfélben lévő klasszikus stílusú windsori házuk is egyedi atmoszférát sugalljon. A 8 és 10 éves fiúgyermekükkel gyakran hazalátogató házaspár arra vágyott, hogy az ingatlanban ne csak ikonikus és stílusos darabok között éljenek, de az legyen egyúttal otthonos is, s amelyben külön hely jut a család és a barátok szórakoztatására. Ezt szem előtt tartva számos kulcsfontosságú dizájndarabot választottak ki, majd maguk kezdtek hozzá a tervezéshez, azonban hamar rájöttek, hogy a teljes összhang érdekében mégiscsak jobb lenne profikra bízni a projektet. Tekintettel arra, hogy nagyon szerették Jimmie Martinék, a híres londoni sztár lakberendezőpáros stílusát (amerikai otthonukhoz is rendeltek már tőlük bútorokat), logikusnak tűnt, hogy őket kérik fel.

A ház strukturális átalakítására nem volt szükség, csak meg kellett álmodni minden egyes helyiségbe a külön világot. Amikor a lakberendezők először megnézték az ingatlant, a ház unalmas és bézs színű volt. Bár a lakók pontosan tudták, mit szeretnének, a kívánságlistájukon szereplő tételekhez új termékeket adtak hozzá, hogy a dizájn rétegzettnek és sokrétűnek tűnjön. A kulcsfontosságú tervezési döntések jóváhagyása közben Jimmie nem egyszer kibillentette a házaspárt a szokásos komfortzónájukból. Ilyen volt például a polcok, kandalló feketére festése, amit végül elfogadtak, belátva, hogy a kontrasztos színek és textúrák, valamint a fókuszpontok meleg és barátságos teret teremtenek a társasági élethez. Lee és Sarah mindössze hat hét elteltével túláradó örömmel fogadta a végeredményt, és ma is büszkék, hogy szabad utat adtak Jimmie-éknek otthonunk tervezéséhez.

Több mint lakberendező-stúdió, a Jimmie Martin név 2004 óta bevett luxusmárka az Egyesült Királyságban. Lakások, házak, hotelek, vendéglők belsőépítészeti tervezésével bízzák meg őket a magánszemélyeken túl divatházak és ismert művészek is.
www.jimmiemartin.com

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop