Virágos jókedv

Végtelen a lehetőségek tárháza, hogy mire is használható ez a gyönyörű textil rózsa. Jókedvű barátnős teázásokhoz szalvétagyűrűként, de brossként, hajpántokon, ajándékcsomagoláson is elegáns.

viragosjokedv 720

Kizárólag műszálból!
Kisebb-nagyobb muűselyem bélés-vagy műszálas anyag minden háztartásban akad, amit amúgy sem szívesen használunk fel. Most kifejezetten ilyenre van szükség, mert ezek olvadnak, nem úgy a pamutok, amelyek azonnal felgyulladnak. Kis idő alatt begyakorolható, hogy melyik anyagot milyen távol tartsuk a lángtól, mennyi ideig melegítsük, hogy a végeredmény az elképzeléseink szerint alakuljon.

Munkamenet
Egy ollóval szabálytalan sziromformákat vágunk, minél tömöttebb, sűrűbb eredményre vágyunk, annál többet. A közepére, ahonnan majd elkezdjük összevarrni, kisebbekre, míg kifelé egyre nagyobbakra lesz szükség. Ha megvannak a formázott szirmok, jöhet a tű, a cérna és a türelem. Próbálgassuk, hogy tetszik a legjobban, mielőtt a helyére öltenénk! A kész virágot könnyedén tovább lehet díszíteni hobbiboltokban elérhető textil levelekkel vagy művirágokkal, azután már csak egy széles szalagra kell ölteni, és kész is!


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop