Vidám mindennapok

Fiatal vendéglátóink családalapítás előtt állnak, 50 négyzetméteres új otthonukat a terek újraosztásával ennek megfelelően alakította ki Vida Gyöngyi lakberendező, home stager. kellemes légkör, vidám hangulat, praktikus megformálás.

A húszas évei végén járó házaspár gyermeket szeretne, ezért olyan lakást választott, amely ideális lehet egy kis család számára is. A X. kerületben található lakóparkban sok a zöld terület, kevés a zaj, de mégis minden nagyon könnyen megközelíthető. A tervező célja az volt, hogy a kis alapterületen a lehető legnagyobb térérzetet biztosítsa, amelyre ráerősít a nappaliból közvetlenül nyíló terasz, ami tavasztól őszig kitágítja a lakást. Az alaprajz átszabása során csak a fürdőszoba maradt meg az eredeti helyén, a hálószobák 9-10 négyzetméteresek lettek. A belső tér erőssége a homogén, egységes hangulat.

A nappali-konyha- étkező füzére kellemes, vidám, a sok világos szín, a napsárga és a vajszín használata is egységes, ugyanakkor a karakteresség kedvéért egy-egy kiegészítő erejéig a fekete is megjelenik. A tervező ügyelt arra, hogy az atmoszférát a sok fa vagy fahatású burkolat és kiegészítő is barátságossá, otthonossá tegye. Kifejezetten kellemes látványt nyújt a nappaliban a modern, lekerekített végű kanapé a fotellel, a sok puha textillel, a minőségi szőnyeggel és díszpárnákkal. A nappali és a konyha között lazán elhelyezett étkező könnyen körüljárható, kevés helyet igényel, éppen megfelel egy fiatal pár igényeinek. A konyhában a konyhapult és a hátfal oldja a magasfényű fehér dominanciáját és hidegségét, és ugyanez a fa burkolat köszön vissza a gardrób beépített szekrényein is.

A hálószobában is a lágy színek, a sok napfény adja meg az alaphangulatot., köszönhetően a lakás jó tájolásának, így a nappali órákban fényárban úszik a tér. A hálószobához csatlakozó kényelmes fürdőszoba a jó térfelosztásnak köszönhetően tágas, megjelenik benne az egész enteriőrre jellemző színvilág, minőségi részletekkel. Vendéglátóink a lakás átvétele után örömmel nyugtázták, hogy újdonsült otthonuk éppen olyan lett, amilyennek megálmodták, örömük teljességéhez már csak a kis jövevénynek kell megérkeznie.

Számomra a kreativitás, szépítés, tervezés és felújítás kikapcsolódást jelent. Örömet okoz, ha ezzel mindazoknak tudok segíteni, akik számára kihívás otthonuk berendezése, kellemes hangulatának megteremtése.
Vida Gyöngyi
lakberendező,
home stager

 


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop