Városias, fiúsan modern

Az AV Home Design lakberendezői a 34 négyzetméteres kis lakásban teljesen átszervezték a helyiségeket, így sikerült a nappali mellé egy hálószobát is kialakítani. A stílust városias, modern maszkulin elemek jellemzik, lévén hogy tulajdonosa egy harmincas fiatalember.

varosiasfinomanmodern 720

A 34 négyzetméteres lakás valaha egy 112 négyzetméteres ingatlan részét képezte, és erősen felújítandó állapotban volt, amikor felkértek bennünket a tervezési és kivitelezési munkálatokhoz. Sikerült a térszervezés során két szobát kialakítani, amelyből a nagyobbik amerikai- konyhás nappaliként üzemel. A közel hasonló méretű belső szoba is több funkciónak ad otthon. Mindezt nem volt könnyű megvalósítani, végül mégis kényelmes hálószoba jött létre, külön fürdőszobával és gardróbhelységgel, mindössze 17 négyzetméteren. A felújítás folyamata kiterjedt az új belső válaszfalak építésére, a nyílászárók cseréjére, ezenkívül új hideg- és melegburkolatok kerültek fel- és lerakásra, továbbá megújult a gépészet is. Lévén az új tulajdonos egy fiatalember, kérésére bátran mertünk nyúlni a maszkulin elemekhez.

A berendezés férfias jellegét erősíti a fekete fém sűrű használata is, amelyet minden helységbe próbáltunk becsempészni, akár egy mennyezeti függesztékkel, akár egy dekorációs tárgy segítségével. A lakás egyik meghatározó eleme a hálószoba téglafalpanelje, amely az ipari stílusra erősít rá, ahogy a geometrikus mintákkal tarkított szonyegek, párnák és burkolatok is minden zugában a lakásnak. Az erős, fekete fém vonalakat lágyítja a terrakotta kanapé, amely pihenésre csábítja a hazaérkezőt. A kényelmi funkciók mellett a tervezésnél fontos szerepet játszott az a szempont is, hogy olyan új belső tereket alakítsunk ki, amelyekben az új tulajdonosnak lehetősége van barátaival minél több közösségi élményben részesülni.

Munkánk során gyakran teljesen az alapoktól kell újragondolnunk a lakásokat a maximális térkihasználás érdekében, amely során törekszünk a lehető legharmonikusabb és legtrendkövetőbb enteriőrök létrehozására. varosiasfinomanmodern portre
Arató Alíz
Polczer Viktória

lakberendezők 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop