Valódi SPA-élmény: RIHO kádak

A RIHO szabadon álló kádjai nemcsak minőségükben és anyagukban tökéletesek, de stílusos, elegáns megjelenésükkel fürdőszobánk ékkövei lehetnek. A RIHO Solid Surface kádak letisztult formaviláguknak köszönhetően nyugalmat sugároznak, így otthonunkban ragyogó lehetőséget nyújtanak a relaxációra. Íme, 4 meggyőző érv, miért válasszunk a RIHO Solid Surface kádak közül!

  1. Szilárd, tartós kialakítás. A RIHO Solid Surface kádak anyagai rendkívül szilárdak, felületük pedig teljesen homogén, ennek köszönhetik kivételes tartósságukat.
  1. Egyedi színek, megrendelésre. Noha a RIHO Solid Surface kádak standard színe a matt fehér, ezen túl számos egyedi színt is rendelhetünk belőlük. A sikkes színskálából ugyan némi felárral választhatunk, ám megéri – hiszen így passzol majd a kád is az általunk megálmodott fürdőszoba enteriőrjébe. A kádak belseje egyébként minden esetben fehér marad, a külsőt fényezik az általunk kiválasztott színre.

 

  1. Változatos formák, több stílusban. A RIHO Solid Surface kádak között igen változatos formákat és formai kialakításokat találunk, az egyes vonalútól ((BARCELONA) az oválison (OVAL) át, egészen a lekerekített végű téglatest (BILO), az organikus háromszög formáig (GRANADA), de a szögletes verziók (MADRID vagy MALAGA) is megtalálhatók különböző megoldásokkal, mint a téglatestbe vájt kialakítás vagy a MALAGA esetén kizárólag a kád sarkainak lekerekített megoldásával. A felsoroltakon túl találhatunk még további, egészen egyedi formavilággal kialakított dizájn kádakat is: ilyen az OVIDEO, ahol egy szabályos kör formának csapták le a sarkait egy lágy háromszög kialakításához. Ha trapéz formára vágyunk, azt is meglelhetjük a kollekció TOLEDO modelljében, ha pedig mégis inkább a fal mellé állítanánk a kádat, a fél-szabadon álló változatok – mint pl. a VALOR B2W, az ADORE B2W vagy a DESIRE B2W – lesznek az ideálisak.
  1. Tökéletes összhang a kádhoz illő új RIHO túlfolyó- és takaróelemekkel. Nemcsak kádunk és a csempe színének összhangja miatt lesz harmonikus látvány a fürdőszobatérben, hanem azért is, mert itt a fürdőkád valamennyi vezetékét beintegrálták a kád szerkezetébe, azaz, nincsenek látható csövek. Extra újdonságként a gyártó valamennyi szabadon álló kádjához gyári tartozék a pop-up leeresztővel ellátott le- és túlfolyó készlet (ezt más kádakhoz általában külön kell beszereznünk), a hozzá illő túlfolyó takaróelem, RIHO FALL takaróelem így tökéletes összhangot teremthetünk kádunk környezetében.

 

Változtassuk hát mi is fürdőszobánkat a jó közérzet és a pihenés igazi oázisává, töltődjünk fel nap mint nap az otthonunkban a RIHO Solid Surface kádakkal!

www.riho.hu

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop