Uponor acél rendszer ivóvízellátáshoz

Lechner palotája megújul
Falra vagy mennyezetre, fűt és hűt?
Tervezze meg telefonjával kertjét, kocsibeállóját!

Tovább szélesítette portfólióját az Uponor az új, Uponor INOX rozsdamentes acél, ivóvízre használatos rendszerével. Az anyag garantálja a maximális biztonságot és higiéniát működés közben, míg a kialakítás minimális szereléssel megoldható.

Az Uponor új INOX rozsdamentes acél csövekből és idomokból álló rendszere megfelel a legmagasabb követelményeknek. A kiváló minőségű EN 1.4404 rozsdamentes acélrendszer a legmagasabb műszaki és higiéniai követelményeknek is megfelel, és kompatibilis a már jól bevált Uponor többrétegű kompozit (MLC) és PEX rendszerekkel. Az anyag garantálja a maximális biztonságot és higiéniát működés közben, míg a kialakítás minimális szereléssel megoldható.

Főbb rendszertulajdonságok:

  • az Uponor INOX könnyen kombinálható más Uponor rendszereinkkel;
  • a fólia a helyes préseléskor leesik, így könnyen észrevehető a nem jól préselt csatlakozás;
  • a sokszög alakú O-gyűrű további védelmet nyújt a szivárgás ellen.

A tervezők és szerelők, akik bizonyos területeken szeretnek rozsdamentes acéllal dolgozni, a jövőben már az ivóvízrendszerek tervezése során is választhatják az Uponort. A termékportfólió rozsdamentes acélból készült csőből és prés/idomrendszerből áll. A robusztus anyag, amely a DVGW W 543, DVGW GW 541 és DVGW W 270 tanúsítvánnyal rendelkezik, garantálja a maximális biztonságot és higiéniát működés közben, szereléséhez pedig minimális ráfordítás szükséges.
Az Uponor INOX kompatibilis az Uponor ötrétegű (MLC) és PEX rendszereivel, és az M-kontúrú préspofákkal ellátott présszerszámokkal. A rendszer kezdetben DN 12-től DN 50-ig terjedő névleges átmérőben kerül bevezetésre. 16 bar üzemi nyomásával ivóvízrendszerekhez is alkalmas, akár társasházakban is.

Kettős védelem a szivárgás elkerüléséért
Az Uponor INOX rendszer a préselés biztonságát tekintve két szempontból is eredményes. Az első védelem az idomon található kék jelzőfólia, amely biztosítja a nem préselt csatlakozások gyors észlelését, hiszen a fóliát a sikeres préselés után kézzel könnyen eltávolítható, leválik. Ily módon a szerelők azonnal láthatják, hogy mely szerelvényeket nem préselték még le.

A másik jelentős dolog, hogy a rendszer egyedi, sokszögű O-gyűrűje hatékony védelmet nyújt a szivárgás ellen: a gyűrű új fejlesztésű kialakítása garantálja, hogy a nem préselt csatlakozásokat az első nyomáspróba során megbízhatóan észleljük. Ha a csatlakozás nem teljesen szoros, levegő vagy víz távozik, a telepítő azonnal kijavíthatja. A hiányzó vagy hibás préselésből adódó későbbi problémák így a rendszer működése során szinte minimálisra csökkenthetők.

Böngésszen a további tulajdonságok között az Uponor INOX termékoldalon, ahol olyan játékos újdonságot is találhat, mint például az INOX idom kiterjesztett valóságban történő bemutatása (AR), ehhez nem kell más, mint a QR kód beolvasása, és az instrukciók követése (részletek: INOX AR)

Kérdés esetén keresse bátran az Uponor területi képviselőit!

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop