Álomszép fapadlók

Ahol a falak hűtenek
Segítünk dönteni: vastagodó hőszigetelés
Az okosnál is okosabb napelem – Jinko Maxim

A melegburkolatok piacán egyre több újdonsággal találkozunk, ám elvárásaink tekintetében többnyire kompromisszumra kényszerültünk – ilyen a tartósság, a maximális kopásállóság és a melegburkolat nedvességtűrő képessége. S ha ezek még teljesülnek is, a gyönyörű természetes fa látványa hiányzik. A Kährs Life svéd fapadló legújabb kollekciója egyesíti magában mindezeket.

Fotó: Kährs Life

Nyilván a valódi fa érzékenysége és anyagának speciális kezelése nehezen illeszthető be a rohanós mindennapokba – pláne, ha gyerekekkel élünk együtt, vagy éppen mi rendeznénk át időről időre lakást. Mert ilyenkor a padlónk felületén óhatatlanul megjelennek foltok, karcolások, egyéb esztétikai hibák, az új hűtő is maradandó karcolásokat okoz a laminált padlón… Ha végre szeretnénk egy végre egy valóban strapabíró, ugyanakkor természetes szépségű, faanyagú melegburkolatot, olyat, amelyet valóban az életre terveztek, jó hír, hogy megérkezett… A Kährs Life a svéd fapadlók egyik legújabb kollekciója kiválóan egyesíti magában a valódi fapadlók természetes szépségét a vinyl padlók strapabíró tulajdonságaival, a nedvességgel és párával mutatott nagyfokú ellenállásával, valamint a könnyű tisztíthatóság előnyével.

Vegyük most sorra a legfőbb, mai elvárásainkat egy szép melegburkolattal szemben – és nézzük, hogyan alkalmazkodnak mindezekhez a Kährs Life hiánypótló újdonságai!

Fotó: Kährs Life

1. Legyen természetes fa felülete, de rendelkezzen a vinylhez hasonló magas ellenállással.
Amikor melegburkolatot keresünk, legtöbben természetes, otthonos, meleg hatású faburkolat mellett szeretnénk letenni a voksunkat – pláne a nappaliba! Ám köztudott, hogy a valódi fa még a legkisebb nedvesség hatására is felpúposodik, nagyon kényes a karcolódásokra és az elszíneződésekre – a kávé vagy a vörösbor foltok akár örökre nyomot hagynak a felületén, márpedig egy konyha-nappali és étkező térben ezek éppoly gyakoriak, mint a bútorok vagy a gyerekjátékok okozta óhatatlan karcolások. Ezt a problémánkat és vágyunkat oldotta meg most a svéd Kährs azzal az ügyes, többrétegű és természetes megoldással, hogy a Kährs Life padlók felületét egy 0,6 mm-es valódi fa réteggel látta el, majd az eredendően sérülékeny természetes fát egy erős lakkréteggel védi a nedvességtől, a karcolódásoktól és az egyéb nyomoktól. Ezzel pedig a Kährs Life a melegburkolatok eddigi hiánypótló gyöngyszemévé vált! A tíz gyönyörű modell bármelyike – a legnépszerűbb tölgy és dió fák valódi felületeivel – luxus érzettel és ergonomikus felülettel ajándékoz meg bennünket mindennapokban, hosszú-hosszú éveken át…

Fotó: Kährs Life

2. Olyan melegburkolatot keresünk, amivel gyors, egyszerű, koszmentes lesz a lakásfelújítás?
Ma már ez sem lehetetlen! A Kährs Life padlók 5G klikkrendszere garantálja a gyors és könnyű burkolást, könnyű súlya miatt és egyszerű formátuma miatt kivételesen könnyen kezelhető, 7 mm-es vastagsága pedig igazán könnyen illeszkedik a már meglévő ajtókhoz és küszöbökhöz is. A lakásfelújítások hangos, sittel és porral járó kellemetlenségeit sem feltétlenül kell elviselnünk: a Kährs Life padlókat lefektethetjük akár a már meglévő aljzatunkra, pl. egy megunt kerámia járólapra, ha pontosan betartjuk a gyártó által előírt fektetési sorrendet, és alkalmazzuk az ehhez megfelelő, ajánlott alátéteket. Ezzel a módszerrel a Kährs Life padlónkkal a melegburkolás nemcsak gyors, egyszerű, de tiszta és felfordulásmentes is lehet.

Fotó: Kährs Life

3. Ne csak a csempe, a melegburkolat is legyen időtálló, tartós!
Nem véletlenül oly népszerűek napjainkban a vinyl padlók is: tartósak, vízállóak, és igen komoly ellenállást mutatnak mind a terheléssel, mind pedig az ütésekkel szemben. Amit viszont a vinylekből hiányolunk, az a természetesség érzete, látványa. A Kährs Life padló szuper alternatíva azok számára, akik a vinyl padlók tartósságán, extrém ellenálló képességén felül természetes szépséget keresnek valódi fával – hiszen a Kährs Life speciális, többrétegű furnérpadló 0,6 mm-es valódi fa felső rétegét extrém ellenálló, speciális lakkréteg fedi, így ezek a padlók magas, 33-as közületi kopásállósággal rendelkeznek.

Fotó: Kährs Life

4. Alkalmazkodjon a mindennapi élet olykor extrém kihívásaihoz is!
A gyerekek trappolása, ugrándozása, játékai, a cipőnkön behordott sár és az ezt követő alapos, vízzel és vegyszerekkel történő alapos felmosás, nagytakarítás sem viselheti meg azt a padlót, mert a Kährs Life padlót ténylegesen a valódi életre tervezték.

Fotó: Kährs Life

5. Végül talán az egyik legnagyobb álmunk: fa melegburkolatunk tűrje el a párát és a nedvességet!
A Kährs Life padlók felülete – hála az innovatív lakkrétegnek – ellenálló a nedvességgel és a párával szemben is: a HDF hordozó maximális duzzadása 15% körül lehet, Így, ha fürdőszobába nem is, de konyhába, étkezőbe, előszobába vagy akár az otthoni fitneszbe is abszolút jó választás. Nem kell tartanunk a nedves felmosástól, ahogyan attól sem, ha véletlenül kiömlik a konyha vagy az étkező padlójára a leves vagy vörösbor – a Kährs Life padlót védő 0,6 mm-es negyedik, innovatív lakkréteg megfelel ezeknek a kihívásoknak, ahogyan a konyhában keletkező párát, gőzt is elviseli.

Fotó: Kährs Life

Ha Önnek és családjának is ezek a legfontosabb elvárásai új, leendő melegburkolatát illetően, és egyikben sem szeretne kompromisszumot kötni, érdemes megismerkednie közelebbről is a Kährs Life innovációval, amelyek szépségük, természetességük mellett ténylegesen a valódi életre hivatottak.

Az Art-Wood Stúdió sokszínű választékában megtalálhatjuk valamennyi árnyalatát, számos más, stílusos és gyönyörű melegburkolat mellett. A választás bizony nem könnyű, de a stúdió szakértő munkatársai készséggel segítenek nekünk kiválasztani és beszerezni a leginkább hozzánk illő, a mi életvitelünkhöz leginkább alkalmazkodó egyedi megoldásokat.

www.artwoodstudio.hu

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop