újHÁZ Centrum – a minőség

Léteznek vállalatok, amelyek esetén a „dinamikus növekedés” nem csupán jól csengő frázis. Ilyen az újHÁZ Centrum is. Évről-évre gyarapodó telephelyeinek és folyamatosan bővülő termékkínálatának köszönhetően a legnagyobb – és egyben piacvezető – építőanyag-kereskedelmi hálózat Magyarországon. Ma már 76 telephellyel rendelkezik, és tagjai száz százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozások.Az újHÁZ Centrum különös gondot fordít arra, hogy valamennyi telephelyén segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák, és átfogó kínálat várja a vásárlókat. Legyen szó családi ház építéséről az alapoktól a tetőig, vagy bármilyen építési, átalakítási munkáról, burkolásról, hőszigetelésről, lakás- és tetőfelújításról, vagy a ház körüli kisebb-nagyobb tennivalóról, az újHÁZ Centrum kereskedéseiben megtalálja a megfelelő termékeket.

 

 

A minőségi termékpaletta mellett fontos szerepet kapnak a széles körű szolgáltatások is. Személyre szabott megoldásokkal segítünk a vásárlásban, sőt, már azt megelőzően is! Telephelyeink mindegyike tanácsadással, költségkalkulációval, házhoz szállítással, anyagszámítással és rengeteg egyéb szolgáltatással áll vásárlóink rendelkezésére. Amennyiben mindezek mellett megismeri rendszeres akcióinkat és gyors kiszolgálásunkat, Ön is felismeri, miért számít igazi újítónak az újHÁZ Centrum a hazai építőanyag-kereskedelmi piacon.

 

Érdemes meglátogatnia honlapunkat is!

Weboldalunkon (www.ujhazcentrum.hu) részletes információt talál valamennyi telephelyünkről, termékeinkről, szolgáltatásainkról, aktuális akcióinkról, nyereményjátékainkról és legfrissebb híreinkről. Internetes oldalunk emellett átfogó tartalommal szolgál minden építkezőnek és felújítónak: költséghatékony módszerek, felújítási tippek, hasznos tanácsok, jogi kisokos és sok egyéb értékes ismertetővel segíti vásárlóinkat a legjobb döntés meghozatalában.

 

Gondtalan építkezést, és takarékos felújítást kívánunk!

 

9024 Győr, Zrínyi u. 60.
Telefonszám: 96/ 513 790
Fax: 96/529 602
E-mail: info@uj-haz.hu
www.ujhazcentrum.hu

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop