3D World: LG 3D univerzum

A 3D World alkalmazással közel 16 órányi háromdimenziós tartalom áll az LG CINEMA 3D Smart TV tulajdonosok rendelkezésére már Magyarországon is. Az LG Electronics (LG) bejelentette a 3D World elnevezésű prémium tartalomszolgáltatás elindítását, amely az LG CINEMA 3D Smart TV-iben közel 70 országban, köztük Magyarországon is elérhető. Az exkluzív alkalmazással szórakozás, életmód, sport, oktatás, gyerekeknek szóló témakörben érhetőek el lebilincselő 3D tartalmak.

 

A 3D World egy exkluzív LG applikáció, amely a CINEMA 3D Smart tévékről egy kattintással, ingyenesen érhető el. Telepítés után a következő témákban nézhetünk 3D tartalmakat: Szórakozás, Sport, Oktatás, Gyerekműsorok és Életmód. Az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányító segítségével könnyedén navigálhatunk a fenti kategóriák között.

A kiválasztott tartalmakat az LG CINEMA 3D Smart TV-k lenyűgöző 3D formátumban jelenítik meg. A továbbfejlesztett háromdimenziós képalkotási technológiának köszönhetően az akciódús sportjelenetek még dinamikusabbak, a dokumentumfilmek még élethűbbek, a gyerekeknek készített tartalmak, ismeretterjesztő filmek pedig még lenyűgözőbbek lettek.

A 3D World mindenki számára tartogat érdekességeket, legyen szó akár főzésről, utazásról, divatról vagy sportról. A vállalat olyan együttműködések megkötését tervezi globális 3D tartalomszolgáltatókkal, amelyekkel az ügyfeleknek a jövőben is biztosítani tudja a legkeresettebb 3D tartalmakat.

„A 3D World az LG hosszú távú stratégiájának kulcsfontosságú eleme, amelynek köszönhetően az LG Smart TV tulajdonosok számára elérhető 3D-s tartalmak köre még tovább bővült.” – nyilatkozta Kwon Havis, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „A 3D World globális piaci bevezetésével az LG jól példázza a gyártó azon elkötelezettségét, hogy gazdag és kiváló minőségű háromdimenziós tartalmakat kínáljon.”

A 2011-es LG CINEMA 3D Smart TV-kben ugyanúgy elérhető a 3D World alkalmazás (egyszerű szoftverfrissítéssel), mint az idei modellekben. A 2012-es modelleknél a 3D World a kezdőlapon külön „kártyát” kapott.

 

{gallery}images/stories/aktualis/2012_05/lg/f{/gallery}

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop