Trendi fotótapéták, poszterek

Már a színes falfestékek, az egyszínű vagy mintás tapéták is kellemesen öltöztetik élettereinket, azonban a napjainkban újra fénykorukat élő fali poszterek, fotótapéták még attraktívabb volument, még erőteljesebb látványt, stílust, térhatást adnak egy-egy szobának vagy akár fürdőszobánknak is.

trendifototapetakposzterek2106 720

Nézzük, milyen előnyöket tartogatnak számunkra a mai poszterek, és milyen változatos, sokszínű megoldást kínálnak számunkra. Egy jól megválasztott tapéta minden esetben élettel tölti meg a teret, egy posztertapéta, illetve fotótapéta esetében pedig ez még inkább igaz. A nyolcvanas-kilencvenes években már találkozhattunk velük, ekkortájt mesés pálmafák és tengerpart látképe mellett álmodoztak sokan a kanapén. Napjainkra a fali poszter vagy fotótapéta visszatért, és újra virágkorát éli, talán a világ bezártságára adott válaszként, szintén a természetben érezzük magunkat a leginkább otthon, így napjainkban az erdők, mezők tájképeit, vagy egy zöld, buja dzsungel, őserdő látványát kedveljük leginkább. Egy posztertapéta azonban nem csupán a természetbe és a zöld növények közé repíthet el bennünket.
A magas minőségű, rostos szálainak és speciális anyagának köszönhetően könnyen és akár szakember nélkül is gyorsan és pontosan felhelyezhető poszterek ma már számtalan stílusban, hangulatban, árnyalatban beszerezhetők kényelmesen, online is.

Nézzük, a látványos, mutatós külső, díszítő hatás mellett milyen extra előnyökkel rendelkeznek a mai poszterek, posztertapéták!

trendifototapetakposzterek2106 1
Álomszép levél – vagy virágeső? Letisztult színvilágának köszönhetően nemcsak a tavaszi-nyári hónapokban, hanem egész évben, sőt, otthonunk bármely helyiségében is élvezhetjük a pompás látványt!
Fotó: Komar

Jól kezelhető, felhasználóbarát anyagminőség
A legtöbb vlies fotótapéta egy rostos, gyapjúhoz hasonló anyagból készül, ezért kellőképpen rugalmas, jól kezelhető. Ilyenek többek közt a Komar fotótapéták is, amelyeknek nagy előnye, hogy nem fakulnak, színtartóak, ellenállóak az erős UV sugarakkal szemben, sőt, még moshatók is: egy nedves törlőkendővel vagy szivaccsal a kisebb szennyeződéseket, port könnyedén el tudjuk távolítani a tapéta felületéről. A vlies fotótapéta anyaga ellenáll a párának, kismértékben a víznek is, így egy alaposan kicsavart nedves törlőkendővel bátran tisztítható. Ezek az anyagok már megállják helyüket a fürdőszoba falain is, amennyiben persze nem közvetlenül a vízzel érintkező falra (zuhanyzóba vagy a kád mellé) kerül. A tükörnél vagy a vizes blokkal szemközti falon, ahol nem éri közvetlen vízsugár, jó helye lesz, és szép látványt visz a fürdőszoba enteriőrbe is, hiszen a vlies anyagú poszterek a párának, vízgőznek tökéletesen ellenálló anyagból készülnek.

trendifototapetakposzterek2106 2
Az óriási márványmintás fotótapéta a fürdőben és a nappaliban is egyaránt jól mutat, anyaga pedig bírja a párát, a nedves portörlést, és ellenáll az erős napfény fakító hatásának is
Fotó: Komar

Könnyű felhelyezés és eltávolítás – szakember nélkül is!
Ha nem szeretnénk szakembert hívni a tapéta felrakásához, ne tartsunk attól, hogy nekünk nem sikerülhet szépen – ezek a poszterek ma már olyan kitűnő, könnyen kezelhető anyagból készülnek, éppen annyi ráhagyással, hogy illesztésük szinte gyerekjáték. A legtöbb termékhez a gyártók speciális, saját ragasztót is csomagolnak, amelyekkel könnyedén és profin felhelyezhetjük a falra a tapétát, a végeredmény pedig szép és egyenletes lesz, mintha szakemberre bíztuk volna!
A fotótapéta a saját ragasztójával szinte matricakánt működik: ezeknél a termékeknél különösen nagy előny, hogy – szemben a régi hagyományos poszterek nehézkes ragasztásával – itt nem a tapéta hátulja, hanem a falfelület lesz bekenve ezzel a speciális ragasztó anyaggal. Ennek köszönhetően mindaddig, amíg még nem szárad meg teljesen, könnyűszerrel vissza is szedhető, így van módunk korrigálni a pontos illesztést.

trendifototapetakposzterek2106 3
A geometrikus minták – mint például egy ilyen kellemes retro stílusú fotótapéta – segítik a még pontosabb illesztéseket
Fotó: Komar

Ha pedig meguntuk a mintát, másik mintát, árnyalatot, hangulatot szeretnénk, vagy költözés, felújítás miatt válnánk meg tőle – ezek a fotótapéták teljesen száraz állapotukban könnyedén eltávolíthatók: egyszerűen csak lehúzzuk a falról, lejön szépen, tisztán, ragasztómaradványok nélkül. Tehát ha meguntunk egy-egy színt, stílust, vagy hangulatot – könnyedén válthatunk egy másikra.

trendifototapetakposzterek2106 4
Ha sokalljuk a vibráló, intenzív színeket és mintákat, egy letisztultabb, modern, homogén tónusú, térhatású fali hátteret is választhatunk – a látvány itt sem marad el…
Fotó: Komar

Elképesztő választékdömping
Újabb jó hír, hogy a legtöbb mai posztertapéta anyagminősége és óriási mintaválasztéka is minden igényt kielégít. Míg korábban, a poszter- és tapétaüzletek kínálatában mindössze egy 8-10, esetleg 15-20 minta, hangulat közül választhattunk, addig napjainkban a határ a csillagos ég! Választhatunk akár helyiségenként más és más anyagot (pl. fürdőszobába, konyhába víz – és páraállót), valamint mintában, felületképzésben is számtalan stílusban rendelhetünk kedvünkre.

trendifototapetakposzterek2106 5
Az art deco minta az idén nagyon divatos, elegánssá teszi a legegyszerűbb hálószobát is. Azért egy bársonyfotel, néhány szép díszpárna kötelező kellék a stílust felidéző hangulathoz
Fotó: Komar

Igazából csak azt kell eldöntenünk, hogy a világosabb vagy a sötétebb tónusokat, a klasszikus, a vintage, a botanikus jellegű, natúr vagy a modern mintákat, esetleg a tájképeket vagy a városfotókat látnánk-e inkább szívesen. Esetleg ifjúsági szobába, baba- vagy gyerekszobába keresünk posztert, fotótapétát?

trendifototapetakposzterek2106 6
Akár a dinoszauruszok világa is megelevenedhet a gyerekszoba falain
Fotó: Komar

Szerencsére a posztertapéta-választék mindezekből számos variációs lehetőséget kínál.

trendifototapetakposzterek2106 7
Egy látványos, vidám színekben pompázó absztrakt mezei tájkép is felüdíti a kicsik élettereit
Fotó: Komar

Az óriási választékból tehát mindenki rálelhet a saját személyiségéhez, az enteriőr stílusához, hangulatához illő látványra, sőt, ha még egyedibbet, még személyesebbet szeretnénk, akár teljesen egyedit is kérhetünk, saját fotónkból, amennyiben annak nyomdai minősége megfelelő. A poszterem.hu kielégíti minden igényünket, biztonságos kiszállítással, és 100 százalékos elégedettségi garanciával fogadják és teljesítik megrendeléseinket, egyedi kéréseinket.

Alkossuk meg saját, egyedi stílusunkat és a megfelelő hangulatot otthonunkban, üzletünkben vagy szalonunkban is!

www.poszterem.hu

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop