Tetőtéri ablakok, árnyékolók – akár 48 000 Ft pénzvisszatérítéssel!

FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablakgyártója idén garantált pénzvisszatérítési akcióval köszönti a nyarat. A fókuszban most az energiahatékony üvegezéssel szerelt tetőablakok mellett a komfortfokozó, hangulatteremtő árnyékolók kerültek.

Fakro-magyarorszag-akcio

A modern tetőablakok egyre népszerűbbek a klasszikus magastetős épületeknél, az építészek és az építtetők körében is. Optimális megoldást jelentenek, mivel bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak és lehetővé teszik a tetőtér szellőzését és kilátást biztosítanak a szabadba. Az energiatakarékos három- vagy négyrétegű üvegezéssel szerelt, borovi fenyő vagy acélmagos PVC anyagú FAKRO tetőtéri ablakok hasznos kiegészítői az árnyékolók. A külső hővédő rolók vagy redőnyök tompítják vagy akár teljesen megakadályozzák a napfény közvetlen behatolását az ablakon keresztül, csökkentve a belső tér hőmérsékletét és az ablakfelület túlhevülését. A külső árnyékolók segítenek megőrizni a hűvös és kellemes klímát a tetőtéri helyiségekben, csökkentve a klímaberendezés használatát és a hűtési költségeket.

Fakro-magyarorszag-akcio

A belső árnyékolók is kulcsfontosságúak a tetőtéri ablakoknál. A sokféle színben és mintával készülő belső árnyékolók több különböző típusban érhetők el: választhatók szakaszos vagy sínben futó fényáteresztő vagy fényzáró rolók, reluxák, harmonika vagy pliszé árnyékolók. Használatukkal álmaink szobáját hozhatjuk létre – elegáns nappalit, színes gyerekszobát vagy hangulatos hálószobát.

Az árnyékolók nyitott állapotban lehetővé teszik a fény beáramlását, míg zárt állapotban akár a napközbeni pihenéshez szükséges teljes sötétséget vagy a magánélet intimitásának védelmét biztosítják. Emellett megakadályozzák a napfény által okozott vakító ragyogást és a kellemetlen csillogást a tévé vagy a számítógép képernyőjén, így téve kellemesebbé a tartózkodást a tetőtéri szobákban.

Fakro-magyarorszag-akcio

Egy külső és egy belső árnyékoló, amelyek egyetlen FAKRO tetőablakra vannak felszerelve, olyan rendszert hoznak létre, amely a tetőtérben való élet legmagasabb komfortját biztosítja, védelmet nyújtanak a hő ellen, a fény ellen és ráadásul az enteriőr hangulatához és stílusához illeszkedően díszítik a belső teret.

Minden, amit teszünk, az Ön és családja igényei köré összpontosul. Ennek köszönhetően most lehetősége van arra, hogy kihasználja egy egyedülálló akció előnyeit, amelynek keretében akár 48 000 Ft-ot térítünk vissza Fakro tetőtéri ablakok és árnyékolók együttes vásárlását követően.

Fakro-magyarorszag-akcio

Hogyan vehet részt az akcióban?

I. Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban

 • 2023. 06. 01. és 2023. 07.31. között látogasson el viszonteladó partnereinkhez, ahol megvásárolhatja az akciós FAKRO termékeket;
 • őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, a másolatát csatolni kell a jelentkezéshez

II. Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint:

 • töltse le a www.fakro.hu/akcio weboldal alján található jelentkezési nyomtatványt és küldje el postai úton 2023.08.11-ig a címünkre: FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12.;
 • csatolja a szükséges számlák másolatait (amennyiben a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós FAKRO termékek, akkor a számlához tartozó szállítólevelet is).

III. Figyelje bankszámláját:

 • pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutaljuk bankszámlájára.

Az akció részleteit a www.fakro.hu/akcio weboldalon tudja megtekinteni.


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop