Teljes újjászületés

Zoli és Viki egyre elérkezettebbnek érezte az időt, hogy gyermekeikkel egy tágasabb világba lépjenek, ahol van tér és levegő. Hosszas keresgélés után az áhított otthont végül épp a szülői házzal szemben találták meg, ami nemcsak könnyedséget, de számos gyermekkori emléket is felhozott.

teljes újjászületés

Ahogy a felhőtlen, fiatal éveket a nyitottság, az állandó bandázás jellemezte, úgy kívánta a házaspár új otthonukban megteremteni azt a szépséget, amely visszaidézi boldog gyermekkorukat. Emiatt óriási átalakításba vágtunk, alkalmassá téve a házat a kényelmes mindennapokra és a hétvégi, baráti összejövetelekre is. A kivitelezői munkákat falmozgatások, födémáttörés, szintigazítás jellemzett. A levegősséget, praktikusságot és melegséget igyekeztünk megvalósítani, ezért az ötfős család funkcionalitását praktikus tárolóhelyek kialakításával kezdtük el. Ezt hol jól kiosztott gardróbbal és a hálószoba végén kialakított gardróbszobával, hol a lépcső alá rejtett kis kamrával, hol a családot maximálisan kiszolgáló konyhával, hol pedig az összes könyvet elnyelő könyvespolcban tudtuk megvalósítani. A levegősséget, a térérzet növelését a falmozgatásokon túl a világos színek, a tükröződő felületek és a rengeteg, nagyméretű nyílászáró alapozza meg. Az újonnan bevágott vagy megnövelt ablakokkal sikerült körbenapoztatnunk az egész házat, amelyen még a nappali végébe behelyezett légies lépcső is segített.

Az otthonosságért a megálmodott stílus felelt. Határozott, modern vonalakban, a sárga meleg árnyalataiban, valamint a fókuszpontokba helyezett közös emlékekben gondolkodtunk. Így lett az étkező főszereplője az az Audrey kép, ami még Viki és Zoli első éveiben, mint születésnapi ajándék került hozzájuk, vagy az előszoba atmoszféráját meghatározó házi áldás, amely a tervezés egyik sarkalatos házi feladata volt. A fehér falaknak és a rengeteg természetes fénynek finom kontrasztot állít a magas fényű lakkozott padlóburkolat. A nappaliban szinte kiugrik a merész tapéta, amelyet már a közös munkán felül maguk választottak, még inkább saját ízlésükre igazítva a tereket. Az emeletre került a szülői hálószoba, a nagyobb és a két kisebb gyermek szobája, valamint egy fürdőszoba is, kényelmessé téve az intim zónát.

Hiszem és vallom, hogy mindenki megérdemel egy olyant otthont, amelyben menedéket talál önmaga számára. Lakberendezőként ez vezérli munkámat. teljesujjaszuletes202104 portre
Vinkovics Zsuzsa
lakberendező

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop