Stílusos, intelligens kapcsolók

Álomszín a homlokzatra?
Vigyázzunk a hőségben hőszigetelő anyagainkra!
Pontos számítás nélkül nincs tökéletes tető

A Legrand egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült a lakásfelújítók, építkezők számára: egy mechanizmusból két különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. A szögletesebb formavilág a kifinomult és légies Valena Life családé, a kerekítettebb, merészebb, üveg, fa, márvány, bőr, fém anyagot tartalmazó a Valena Allure családé, de felfedezhetjük a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat is.

A szerelés során a beépített mechanizmusra a végső lakberendezési igényeknek megfelelően mindkét család keretei, burkolatai feltehetők, és a későbbiek során variálhatók vagy lecserélhetők. 150 funkció teszi lehetővé a mai kor támasztotta igények megvalósítását, legyen szó energiatakarékos megoldásokról, USB töltőaljzatokról, fényerőszabályzókról, rádiós redőnyvezérlésről, multimédiás megoldásokról, hotelszoba menedzsmentről stb.

Aki még ennél is többre vágyik, fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, amely az eddigi Valena Life/Allure Netatmo szerelvénycsalád mellett, új Céliane Netatmo dizájnban is elérhető. A Legrand okosmegoldásoknak köszönhetően könnyedén, vésés nélkül is intelligensé alakíthatjuk otthonunkat. Egyszerűen lecserélhető a hagyományos egypólusú kapcsoló intelligens Valena Life/Allure Netatmo kapcsolókra, meglévő süllyesztő dobozokat és vezetékezést használva, ezáltal nemcsak újépítésű, hanem meglévő otthonokhoz is tökéletes megoldás. A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: Amazon Alexa-val, a Google Assistant-tal és az Apple HomePod-dal. Az egyszerű hangutasítások révén be- és kikapcsolhatjuk a lámpákat, vezérelhetjük a redőnyöket és csatlakozó aljzatokat anélkül, hogy okostelefonunkat feloldanánk. A konfigurálható Valena Life/Allure Netatmo rendszernek köszönhetően, a „Távozás” forgatókönyv gomb segítségével vezérelhető egyidejűleg a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszköz. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja az intelligens csatlakozó aljzatokat, lekapcsolja a lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.

A Legrand Home + Control applikációval távolról is elérhetők a Valena Life Netatmo eszközei, a Netatmo Pro WiFi-s termosztátokkal és radiátor szelepekkel pedig otthonunk fűtését tudjuk akár távolról is vezérelni. Így pl. ha a programozott ütemtervhez képest hamarabb érnénk haza, okostelefonról beállítható, hogy a termosztát felfűtsön, mire hazaérünk.

A Netatmo intelligens kameráknak köszönhetően egy applikáción keresztül értesülhetünk otthonunk környezetéről is. A beltéri kamera arcfelismerő funkciójának és okostelefonos értesítésének köszönhetően értesülhetünk gyermekünk hazaérkezéséről az iskolából, netán arról, hogy idegen tartózkodik az otthonunkban. A kültéri kamera képfeldolgozó rendszere autó, ember és állat között tud különbséget tenni, így a ház környezetéről értesülhetünk.

Valena Life/Allure Netatmo (legrand.hu)

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop