Schiedel Kingfire Kanto beépített kandalló

Számtalan sarokban elhelyezhető, szép lakáselemet kedvelünk és használunk: sarokkanapé, sarokpolc, sarokkád és még sorolhatnánk. Szeretjük ezeket, mert kuckósak, segítségükkel meghitt tereket alakíthatunk ki, és funkcionálisan is remekül illenek a térbe, mint térelválasztó. Az új Kingfire Kanto sarokban elhelyezhető kandalló igazi kuckóelem!

schiedel-kandallo-kingfire-kanto-beepitett

És több, mint kellemes…

Egy fatüzelésű kandallóval nem csupán a lakótér hőmérséklete lesz melegebb! A Kingfire kandalló lehetővé teszi azt is, hogy egy energiahatékony és hálózatos energiától független fűtési mód is legyen a házban.
A Kanto kandalló modellek négyféle módon helyezhetők el, és kétféle dizájnvariációban kínáljuk: a Plano teljesen belesimul a falba, a Podio párkányos. Mindkét modell helytakarékos, és a Schiedel Absolut kéménnyel együtt megépítve tökéletes rendszermegoldás.

schiedel-bepitett-kandallo-kingfire

Red Dot Award díjas termék

A Schiedel Kingfire Kanto 2023-ban Red Dot Award elismerést kapott! És ami igazán nem mindennapi, hogy két különböző kategóriában is elnyerte ezt a rendkívüli díjat ugyanabban az évben!
reddot winner 2023: Product Design
reddot winner 2023: best innovative product

További információk a Kingfire Kanto termékről ITT!

schiedel-kingfire-beepitett-kandallo

Kémények, kandallók és szellőztetők az életünkhöz tervezve

A Schiedel a Standard Industries tagjaként vezető szerepet tölt be a füstgázelvezető- és szellőztető rendszerek, valamint az integrált kandallók fejlesztésében. Olyan igényes formatervezésű termékeket alkotunk, amelyek emelik az épületek nyújtotta komfortérzetet.
Több mint 75 éves piaci tapasztalattal rendelkezünk, tartós és igényes komplett rendszerekkel, intelligens szerelési megoldásokkal és ügyfél specifikus szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

schiedel-kingfire-kanton-beepitett-kandallo

Schiedel Kéménygyár Kft.
8200 Veszprém Kistó utca 12.
www.schiedel.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop