Rejtett szerelvények

Az otthon melege
A megvalósult álom
Helló mély színek!

A fürdőszoba praktikus elrendezése igazi kihívást jelent, mert az esztétikum mellett a kényelmes használatot is szem előtt kell tartani. Éppen ezért a KLUDI FLEXX.BOXX rejtett, falsík alatti szerelvénye tökéletes megoldást nyújt a tervezés aktuális trendjéhez.

A rejtett szerelvények legnagyobb előnye kétségtelenül az, hogy a csaptelepet összekötő csövek, idomok a falsík alatt helyezkednek el, optikailag nagyítva, rendezve a fürdőszobai enteriőrt. Használatuk egyszerű, biztonságos, elhelyezkedésük helytakarékos, nem utolsósorban magas minőséget, eleganciát garantálnak, s ami talán a legfontosabb, könnyen illeszthetők bármilyen stílushoz. Fontos, hogy a falsík alatti rendszereket a tervezés kezdetén kell kiválasztani, hogy a megfelelő telepítést időben előkészíthessük. A KLUDI termékkínálatában a KLUDI FLEXX.BOXX nyújtja a falsík alatti szerelésű rendszerek minden előnyét egyetlen, univerzális alaptest formájában. A FLEXX.BOXX ugyanis nem csaptest, hanem fogadó alaptest, amelyre a megrendelő később, a szerelés végső fázisában is ráér ún. funkciós előlapot választani. Vagyis nemcsak a dizájnról, de a kívánt műszaki tartalomról is később dönthet, hogy egykaros, termosztátos vagy nyomógombos kivitelt szeretne; illetve a 12 kompatibilis KLUDI-termékcsalád 95 féle előlapja közül melyik stílus felel meg a leginkább számára.

Mivel a fürdőszobát naponta többször használjuk, érdemes időt szánni a megfelelő szakemberek megtalálására és a gépészet precíz tervezésére. A FLEXX.BOXX falsík alatti megoldásoknak köszönhetően összeállíthatjuk saját, egyedi termékkombinációnkat egy vagy több vízforráshoz, lehetőség nyílik különféle elemek kombinálására, mint például kifolyó, fejzuhany, esőztetős zuhanyfej, kézizuhany, oldalzuhany vagy zuhanygarnitúra. A KLUDI által kínált modellek a szerelvények konfigurációját teljes mértékben személyre szabottá teszik, mindenki talál stílusához illőt, mind az avantgárd formák szerelmesei, mind azok, akik értékelik a minimalizmust a belső terekben, de vannak olyan univerzális megoldások, amelyek egyaránt tökéletesen illeszkednek a modern és a klasszikus hangulatú terekbe is. A jó minőségű, tartós és esztétikus csaptelepek kiválasztása azért rendkívül fontos, hogy végül valódi wellness-élményben legyen részünk saját fürdőszobánkban, amit a FLEXX.BOXX garantál is: kivételes tartósság, közel 100 százalékos megbízhatóság jellemzi a szivárgásmentesség és alacsony zajszint terén.

www.kludi.hu

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop