Profi mosogatás

Indul a Creaton előválogató
Vízfogyasztás a társasházakban
Művészi munkáért Mesterek Mestere-díj

Gondolt már arra, de jó lenne olyan gyorsan és hatékonyan végezni a mosogatással, mint az éttermekben? Milyen lenne, például áztatás és kapargatás nélkül megszabadulni a vasárnapi sült nyomaitól? Az Electrolux RealLifeR mosogatógépek nap, mint nap profi segítséget nyújtanak a mosogatáshoz, az Inspiration termékcsalád készülékeibe ugyanis számos oly an megoldást épített be az Electrolux, melyeket eddig csak a professzonális konyhagépekben használtak.

 

A professzionális konyhákhoz hasonlóan mi magunk sem szeretünk sok idő t tölteni azzal, hogy a családi ebéd után precízen, katonás rendben be pakoljuk a szennyes edényeket a mosogatógépbe. Ráadásul otthon is csillogó poharakat, makulátlanul tiszta tányérokat és edényeket szeretnék  kivenni a gépből.

Az Electrolux ReaLifeR mosogatógépekbe csak jól lehet bepakolni. A készülékekalsó vízkarján található ugyanis egy önállóan forgó, plusz szórókar, mely az edények legeldugottabb pontjaira is eljuttatja a vízsugarat. Az XXL méretű, rugalmasan alakítható belső térben pedig akár a nagyobb serpenyők, pizzás tányérok is kényelmesen elférnek.

Míg az éttermi konyhában legtöbbször külön mosogatógépet használnak a  poharak és a zsíros edények tisztítására, addig otthon minden egy hely re megy. A RealLifeR modelleket ezért elindíthatjuk a FlexiWash funkcióval is, mely az alulra bepakolt erősen szennyezett lábosokat nagyobb  hőfokon és nagyobb víznyomással mossa tisztára, míg a felső kosárban elhelyezett üvegpoharainkat kíméletesen, kevésbé meleg vízzel mosogatja el. Ha pedig nem tudjuk eldönteni, melyik program passzol leginkább a bepakolt edényekhez, rábízhatjuk magunkat a teljesen automata programra is. A készülék ilyenkor felméri, hogy mennyire piszkosak az edények és ennek megfelelően állítja be a program hosszát, a felhasznált víz  mennyiségét és hőmérsékletét.

A professzionális konyhagépekhez hasonlóan, a magasabb felszereltségű  RealLifeR modellek használatakor is dönthetünk úgy, hogy tovább fokozzuk a program hatékonyságát. Az XtraPower funkcióval, 40 százalékkal növelhetjük a víznyomást, így a legpiszkosabb edényeink is professzionálisan tiszták lesznek a program végére, anélkül, hogy a tányérokat, fazekakat elöblítenénk a bepakolás előtt.

electrolux.hu

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop