Az új ALUKON mennyezet alá futó kapu

A házbővítés dilemmái – hozzáépítés vagy tetőtér-beépítés
Oventrop exkluzív szerelvények
Mi a gond a penésszel?

Sokszor mindegy, hogy az autónkat cseréljük-e le vagy garázskapunkat építtetjük újra, valahogy sosem passzol össze a kettő. Az új ALUKON garázskapuval azonban teljes szabadságot kap garázsa szerkezetének építésére. Kapuját 11 trendi színben és további 2 famintázatú kivitelezésben választhatja ki. A keretek és a konstrukciós elemek minden RAL színben a rendelkezésére állnak.

 

 

A kaput természetesen a bajor Oberfranken területén lévő Konradsreuthban állítják elő, így képvisel valódi német minőséget, Made in Germany.

Az új autója netán nagyobb, mint a régi? Egy újabb előnye az ALUKON mennyezet alá futó kapunak, hogy a garázsa bejárata és mennyezete nem lesz kisebb a kapuja által. Hogy miért? A kapu a nyitáskor közvetlen a plafonra „kúszik”. Csupán 6 cm, pontosan egy gyufásskatulyányi, veszik a a plafontól a kapuig. Azáltal, hogy a vezérlés oldalt történik, a motor sem fogja Önt zavarni.

A szinte hangtalan távirányítók biztosítják a kapu kényelmes nyitását és zárását. Kiegészítésképpen műanyag kerekek gondoskodnak arról, hogy kapuja csendben mozogjon a vezetősínben.

Automatikus akadályérzékelővel és a feltolásgátlóval teljes biztonságban érezheti magát.
Egy kapu, mely új távlatokat nyit.

alukon.com

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop