Pontos számítás nélkül nincs tökéletes tető

Nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha a tetőfedő munkálatok közben elfogy valamilyen alapanyag, vagy kiderül, hogy nem jól becsültük meg a várható összköltséget. Jó hír, hogy a Terrán ingyenes online kalkulátoraival megspórolhatók ezek a bosszúságok.

pontosszamitasnelkulnincstokeletesteto 720

Míg például festés esetén laikusként is minden nehézség nélkül ki tudjuk számolni, hogy miből mennyit kellene venni, a tetőfelújítás vagy -építés anyagszükséglete már nagyobb kihívás. Egyrészt a sima cserepeken túl sokféle kiegészítő elemmel (például szellőző, eresz, kúpcserép, lezárófésű, tetőfólia, szarufák közötti hőszigetelés) együtt lesz teljes a tetőhéjazat, másrészt a szükséges mennyiségeket befolyásolja a tető hajlásszöge, alakja, az esetleges tetőablakok elhelyezkedése, a kiválasztott cserép méretei és az ahhoz ajánlott átfedés is. Mindenképpen érdemes tehát a hosszas fejtörés helyett szakértői segítséget kérni.

kiszamoljukhogyanlesztokeletesahazateteje 2
A Terrán például ebben is díjmentes és gyors segítséget nyújt. Az online felületeken elég megadni néhány egyszerű adatot, hogy lássuk, mennyibe kerül a teljes tetőhéjazat, sőt, akár napelemes tetőcserépre is kérhetünk ajánlatot. Emellett lehetőség nyílik részletes anyagszükséglet-számításra is, hogy a tető minden részletében olyan legyen, amilyet megálmodtunk.

ijterran logo2021

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop