Plydesign életérzés otthonunkban

A Plydesign élvonalbeli információs-technológiai megoldásokkal segíti az otthonteremtőket abban, hogy átgondoltan és magabiztosan tervezhessék meg otthoni enteriőrjeiket. Az online konfigurátor és kiterjesztett valóság segítségével megkönnyíti a vásárlás és kiválasztás menetét, nem szükséges hazavinni a szövet-, fa- és bőrmintákat, hogy a színek és anyagok valóban illenek-e a környezetükbe, mindössze a honlapon beállítjuk a kívánt kombinációt, majd okostelefon segítségével egyszerűen elhelyezzük a lakásban.

A Plydesign Kft. számára a pCon 3D belsőépítészeti tervezőszoftver tökéletes kommunikációs eszköz, amellyel a már kialakult partneri hálózatát, illetve potenciális forgalmazókat, építészeket és belsőépítészeket is képes megszólítani. A pCon szoftvercsalád lehetővé teszi, hogy fotorealisztikus, kiváló minőségű 3D rendereken, kiterjesztett valóságon, animációkon és különböző perspektívájú interaktív képeken keresztül fordítsák le a tervezők elképzeléseiket, projektjeiket. Minden szükséges információ egy helyen, még az egyes termékek árai is csak egy kattintással elérhetők, lerövidítve az ajánlatkérési folyamatot.

A Plydesign Kft. első magyar gyártóként csatlakozott a főleg hazai viszonteladók, belsőépítészek által használt a pCon közösséghez. A tervezőszoftver egyedülálló abban az értelemben, hogy nyitott rendszerként működik, bármilyen formátumot hozzá lehet rendelni vagy formátumban letölteni a terveket, s azzal, hogy az árak minden konfigurált kombináció esetén elérhetőek, jelentősen leegyszerűsíti a munkamenetet. Azelőtt a tervezőknek több forrásból kellett összeszedni a szükséges információkat terjedelmes idő alatt, ez az igazán 21. századi megoldás pedig mind gyártói, mind belsőépítész oldalról a lehető legszélesebb körben elégíti ki a komplex igényeket.

A Plydesign márkáról
A Plydesign magyar designmárkát Babits Tamás alapító, ügyvezető kreatív és alkotói céllal hozta létre 2014-ben, az idompréselt rétegeltlemez technológia területén 30 éves komoly gyártói tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásának saját termékeként.
A Plydesign cégfilozófiája túlmutat a termékek tervezésén és előállításán, olyan platform megteremtésén dolgozik, amelynek vezérfonala az alkotás és adás öröme. Tevékenységében kiemelt szerepet kap a tudásátadás – megalakulása óta aktív az akadémiai utánpótlás segítésében, a magyar feltörekvő dizájnerek támogatásában, valamint elkötelezett a dizájnérzékenyítő céllal rendezett kerekasztal-beszélgetések és workshopok részvételében is. Hosszútávon a magyar dizájn- és faipar fellendülését ösztönzi, és nemzetközi szinten is szeretné erősíteni annak pozícióját.

Díjak:
2016 Határtalan Design Díj – FLAGSHIP karfás szék
2018 BigSEE Product Design Award – FRIGATE szék
2019 BigSEE Wood Design Award Grand Prix – FLAGSHIP karfás szék
2019 Magyar Formatervezési Díj – FRIGATE szék
2020 Design Management Díj
2021 iF design award – Termék kategória – FRIGATE székcsalád
2022 BigSEE Wood Design Award – SHELFORDII-PLY lámpa

Elérhetőségek:
www.plydesign.eu
Facebook: @plydesign.eu
Instagram: @plydesign.eu
LinkedIn: Plydesign Ltd.
Telefonszám: +36 20 978 2586
E-mail: info@plydesign.eu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop