Kezdődhet az élet

Különleges feladatra vállalkozott Olasz Enikő lakberendező, aki saját lányuk lakását tervezte meg és alakította ki. Az ifjú tulajdonos annyit kért, hogy jelenjen meg a falak között a természetesség, legyen első otthona egyszerre naturális és vidám, ugyanakkor elegáns, ahol a későbbiekben is jól érezheti magát.

Minden helynek története van, szól a régi mondás, és ez ma is igaz. A most bemutatott lakás esetében ez egészen személyes, hiszen Olasz Enikő lakberendező saját lányuk otthonát tervezte meg. Családjával együtt sokáig keresgéltek, míg rábukkantak erre a gazdagréti lakásra, amelynek számos előnye van. Tájolásának köszönhetően nagyon világos, megfelelő a térfelosztása, lokációjából adódóan könnyen megközelíthető a belváros, ugyanakkor kellőképpen a külvárosban van, közel a lovardához, ahol friss diplomás lányuk sportol.

Az ifjú hölgy azonnal beleszeretett a 68 négyzetméteres, hagyományos felosztású. lakásba. Amilyen parányi, olyan szép lett az előszoba, ahová az újdonsült tulajdonos egy korábbi bútordarabja került. A formatervezett tárolót anno egyik első ösztöndíjából vásárolta, látványos, kényelmes, jól elférnek benne az apróságok is.

Kétségtelenül a lakás központi helyisége a nappali. Enikő lánya azt kérte, hogy kényelmes és puha ülőalkalmatosságok legyenek az otthonában, hiszen sokat olvas, és mint művészlélek, sokat rajzol. A természetes hatású és világos burkolat, valamint a fehér falak megfelelő keretet adnak a sok zöld növénynek, amely a nagylány természetszeretetét fejezi ki. A zöldhöz remekül illenek a földszínek, az antracit, a barna, de Enikő egy kevés sárgát is becsempészett a szobába. A nappaliba egy körasztalt is tett, ami szolgálhat étkezésre, de íróasztalnak is tökéletesen megfelel. A kis alapterületű konyhába egy viszonylag tág, jól kezelhető bútort készíttettek, szembe pedig, éppen az ablak alá, egy étkezőpult került. A nagyméretű ablak miatt ide is rengeteg fény jut, este pedig a hatalmas égboltra nyílik kilátás. Fiatalos és elegáns lett a dolgozószoba és a háló is.

Finom, friss, üde az anyaghasználat, nőiesen légies és elegáns mindkét helyiség. A fürdőszobába remek a térhasználat, ennek köszönhetően a mosdó mellé elfért még egy zuhanyzóval ellátott kád is. Magunk is láthatjuk, hogy ebben a lakásban nemcsak jó elkezdeni a felnőtt életet, de bizonyosan a későbbiekben is szívesen ragaszkodnak majd hozzá.

Mindenki számára fontos, hogy milyen az otthona, milyen környezetben lakik. Hiszek benne, hogy minden lakás álomotthonná varázsolható a megfelelő szakértelemmel. Célom, hogy ügyfeleimmel közösen váltsuk valóra kívánságaikat.
Olasz Enikő
lakberendező

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop