Kezdődhet az élet

Mire figyeljünk használt ingatlan vásárlásakor?
Egy igazi “wow” élmény
Konyha újragondolva

Különleges feladatra vállalkozott Olasz Enikő lakberendező, aki saját lányuk lakását tervezte meg és alakította ki. Az ifjú tulajdonos annyit kért, hogy jelenjen meg a falak között a természetesség, legyen első otthona egyszerre naturális és vidám, ugyanakkor elegáns, ahol a későbbiekben is jól érezheti magát.

Minden helynek története van, szól a régi mondás, és ez ma is igaz. A most bemutatott lakás esetében ez egészen személyes, hiszen Olasz Enikő lakberendező saját lányuk otthonát tervezte meg. Családjával együtt sokáig keresgéltek, míg rábukkantak erre a gazdagréti lakásra, amelynek számos előnye van. Tájolásának köszönhetően nagyon világos, megfelelő a térfelosztása, lokációjából adódóan könnyen megközelíthető a belváros, ugyanakkor kellőképpen a külvárosban van, közel a lovardához, ahol friss diplomás lányuk sportol.

Az ifjú hölgy azonnal beleszeretett a 68 négyzetméteres, hagyományos felosztású. lakásba. Amilyen parányi, olyan szép lett az előszoba, ahová az újdonsült tulajdonos egy korábbi bútordarabja került. A formatervezett tárolót anno egyik első ösztöndíjából vásárolta, látványos, kényelmes, jól elférnek benne az apróságok is.

Kétségtelenül a lakás központi helyisége a nappali. Enikő lánya azt kérte, hogy kényelmes és puha ülőalkalmatosságok legyenek az otthonában, hiszen sokat olvas, és mint művészlélek, sokat rajzol. A természetes hatású és világos burkolat, valamint a fehér falak megfelelő keretet adnak a sok zöld növénynek, amely a nagylány természetszeretetét fejezi ki. A zöldhöz remekül illenek a földszínek, az antracit, a barna, de Enikő egy kevés sárgát is becsempészett a szobába. A nappaliba egy körasztalt is tett, ami szolgálhat étkezésre, de íróasztalnak is tökéletesen megfelel. A kis alapterületű konyhába egy viszonylag tág, jól kezelhető bútort készíttettek, szembe pedig, éppen az ablak alá, egy étkezőpult került. A nagyméretű ablak miatt ide is rengeteg fény jut, este pedig a hatalmas égboltra nyílik kilátás. Fiatalos és elegáns lett a dolgozószoba és a háló is.

Finom, friss, üde az anyaghasználat, nőiesen légies és elegáns mindkét helyiség. A fürdőszobába remek a térhasználat, ennek köszönhetően a mosdó mellé elfért még egy zuhanyzóval ellátott kád is. Magunk is láthatjuk, hogy ebben a lakásban nemcsak jó elkezdeni a felnőtt életet, de bizonyosan a későbbiekben is szívesen ragaszkodnak majd hozzá.

Mindenki számára fontos, hogy milyen az otthona, milyen környezetben lakik. Hiszek benne, hogy minden lakás álomotthonná varázsolható a megfelelő szakértelemmel. Célom, hogy ügyfeleimmel közösen váltsuk valóra kívánságaikat.
Olasz Enikő
lakberendező

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop