Penészgombák a fürdőszobában?

Trendi fotótapéták, poszterek
Tapéta hálószobába?
Kicsi a fürdőszobája? Így használja ki!

A fürdőszoba a béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb is.

peneszgombakafurdoszobaban201803 720

Indítson célzott támadást a penészgomba ellen, ugyanis a környezetünkben megtalálható egyik leggyakoribb allergén itt található meg leginkább, amit inkább rondának találunk, és kevésbé veszélyesnek. Természetesen a penészről van szó.

A penész nem más, mint egy gombafaj, amely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepedik meg, ha táptalajra talál. Ezek a penészgombák nyirkos, nedves, magas páratartalmú helyiségekben előszeretettel jelennek meg, s ezek a körülmények a fürdőszobákra jellemzők leginkább. Ez azt jelenti, hogy fürdőszobája igazi élővilágot jelent a penészgombáknak.

Jó tudnunk, hogy súlyos egészségügyi következményei is lehetnek egy hosszú ideig nem kezelt, penészes helyiségnek, a rossz közérzettől a fulladásos rohamokig, a tüsszögés, orrfújás, könnyező szem – mind kifejezetten a penészgomba jelenlétére utaló tünetek. A penészgomba a belélegzés során bekerül a szervezetbe, ahol megtelepszik, szaporodik, s ha gyenge a szervezet védekezőképessége, akkor alattomosan, azonnal támadásba lendülhet a penész. Sajnos az érzékenység a penészgombára nagyon hamar kialakulhat, ha nem védekeznek ellene.

peneszgombakafurdoszobaban201803 1
A tünetekkel nem tanácsos együtt élni, azonnal fel kell venni a harcot a lakást elárasztó penész ellen. Már a penész kialakulásának esélyét is csökkenteni lehet, ehhez mindössze olyan fugázóanyagot és falfestéket kell választani, amelyekben megtalálhatók azok az adalékszerek, amelyek a penész ellen hatásosak, és megakadályozzák a kialakulását.

Ha penészgomba üti fel a fejét kedvenc helyiségünkben, ne várjunk sokat, amíg észrevétlenül megtámadja egészségünket, hanem indítsunk célzott támadást a penész ellen.

Hogy hová melyik fugázót válasszuk, segítséget nyújt a www.fugazoanyag.hu oldal. Ha pedig kérdése lenne, kérdezzen szakértőnktől ingyenesen!

trukkokafugaegyszerufelujitasahoz 2

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop