A csempeszintező használatának előnyei

Korszerű melegvíz-előállítás HAJDU hőszivattyús forróvíztárolóval
Napsütéssel a nagyobb térélményért!
50. születésnapját ünnepli az EGLO!

Otthonunk szépségéhez nagyon komolyan hozzájárul a kellően igényes burkolat. Ennek elkészítéséhez nyújt segítséget a csempeszintező rendszer, amellyel kezdőként is gyorsan és költséghatékonyan végezhetünk kiváló munkát, még kifejezetten nagy burkolólapok esetén is.

acsempeszintezohasznalatanakelonyei 720

Az évek során többféle típussal is bővült a kínálat, mára csavaros és ékes lapszintező rendszerek között lehet igény szerint válogatni. A gyakorlat azt mutatja, hogy szinte bármelyik típussal elérhető a kívánt eredmény, ezért mindenképpen megéri a befektetést.

A csempeszintező alkalmazásának előnyei
A kifejezetten nagyméretű burkolólapok esetében több területen merülhetnek fel problémák a lerakás során, aminek következménye egy kellemetlen, fogazott felület lesz. Sajnos előfordulhatnak kisebb gyártási hibák, amelyekből kifolyólag nem teljesen egyenletes a vastagság a lapok minden sarkánál. A ragasztó száradásának ideje alatt is megeshet, hogy a beállított síktól elmozdul a burkolóelem, s már csak néhány milliméteres eltérés is könnyen lerontja a végeredményt. Szerencsére van hatékony megoldás! A burkolatszintezo.hu kiváló csempe szintező rendszereket biztosít többféle kivitelben. Kis és nagy ékes, valamint csavaros lapszintezők egyedi kínálatát nyújtja profiknak és kezdő burkolóknak egyaránt. Ezekkel nemcsak gyorsan, hanem gazdaságosan is lehet dolgozni, aminek a végeredménye a teljesen egyenletes felület.

Ha csempeszintező, akkor a TLS mellett érdemes dönteni. Ha egy valóban professzionális termékcsaláddal szeretnénk dolgozni, akkor a TLS márkában mindent megtalálhatunk, amire szükségünk van. Piacvezető ár/érték arány, kimagasló alapanyag-minőség, hazai tervezés és gyártástechnológia. A nagy ékes csempeszintező család egyik közkedvelt tagja a TLS-PRO lapszintező. Amikor főként nagy és vékony lapokkal történik a burkolás, akkor egyértelműen erre van szükség.

Ha eddig nem tettük volna meg, itt az ideje, hogy kihasználjuk a modern technológia legújabb vívmányait, amelyek megkönnyítik a munkánkat, és garantáltan nem csalódunk a végeredményben sem!

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop