Színes harmónia

EGLO Frania lámpa – egyszerű és nagyszerű világítás
Tető alatt az e4 ház!
A 100 éves Terrán környezettudatossága

Az AGC a festett üvegtermékek legnagyobb választékát kínálja, számos színben és méretben, edzett változatban is, speciális ragasztási megoldásai pedig garantálják a tökéletes tapadást. A lehetőségek tárháza végtelen, lássuk ezúttal konyhai felhasználását!

Fedezze fel az AGC 24 fényes és 15 matt festett üvegének kínálatát! A legújabb trendeknek megfelelően kiválasztott színskálát profi színszakértőkkel közösen terveztük. A színeket négy fő életstílusra osztottuk, így a minimalista, természetes, tradicionális és a vibráló színek kedvelői könnyebben rátalálnak saját életérzésükre.

A Matelac – egyik oldalán kiváló minőségű festékkel–, a másik oldalán savmaratással ellátott üveg. Kombinálható a fényes felületű Lacobellel.

A Lacobel és Matelac üvegeket többféleképpen felhasználhatjuk otthonunkban, legyen szó akár tolóajtóról, asztallapról vagy az egyik legkedveltebb felhasználási területéről, a konyhai hátfalakról. Előnye, hogy akár a burkolni kívánt teljes felületet egy üveglapból meg tudjuk oldani, így egyszerűbb a beépítése és a tisztítása, nem kell a fugák takarításával bajlódni. A Matelac matt, bársonyos, selymes és savmart felületére került szennyeződéseket akár vízzel is könnyen le tudjuk tisztítani, vagy az AGC által forgalmazott tisztítási szettell gondoskodhatunk az üvegfelület professzionális karbantartásáról. Nyílt lángú tűzhely mögé a Lacobel T és Matelac T, edzett üveg termékcsaládot javasoljuk!

A Lacobel és Matelac üvegeihez az AGC partnerein keresztül juthat el. Élvezze Ön is otthonában az elegáns és lenyűgöző színek által nyújtott harmóniát!

www.agc-yourglass.com

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop