Népszerű kőburkolatok otthonunkban

A mai trendek lakásunk minden helyiségére külön hangsúlyt fektetnek, előtérbe helyezve egyre inkább a természetes anyagok használatát, legyen szó márványról, gránitról, gneiszről, mészkövekről vagy travertinburkolatokról.

Az esztétikán túl a fenntarthatóság és egyedi megjelenés is nagyon fontos, a természetes kőburkolatok pedig otthonos és természetes közeget teremtenek számunkra.
Különleges mintázataival és színeivel elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonunk bármely felületének. Használhatjuk nappaliba, konyhába, teraszra, de tökéletes választás lábazat-, valamint homlokzatburkolásra is.

A travertinburkolatok több textúrában is fellelhetők a bézs, szürke, barna árnyalataiban, és legyen akár egyszerű, letisztult vagy éppen sziklás hatású roppantott felület az elképzelés, a természetes kőburkolat tökéletes választás, időtállóságuk és szépségük miatt egy életen át élvezzük a természet alkotta eleganciát.

Mi, az Antique Stone-nál azon fáradozunk, hogy a lehető legszélesebb termékpalettát kínálhassuk, és a legkülönlegesebb kőburkolatokat szerezzük be ügyfeleinknek.

2040 Budaörs, Petőfi Sándor u. 73.
Telefon: 30/231 0011, 30/231 0009
mail:info@antiquestone.hu
web: www.antiquestone.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop