Mit tegyünk a morzsák ellen?

Kerti faház – esztétika és funkcionalitás
A Hörmann neves biztonsági díjat kapott
Zöldben gondolkodik a Hörmann

A „morzsagyártás” aprónak tűnő, mégis globális jelenség, még a legnagyobb odafigyelés mellett is alig kerülhető el, chipset majszolunk a kanapén tévénézés közben vagy a gyerekek a szobájukban. Ha mindez a konyhaasztalnál történne, nem hangozna olyan rosszul, na, de így?

mit tegyünk a morzsák ellen morzsaporszívó

A legjobb lenne nem falatozni a konyhán kívül, de ezt a tanácsot csak kevesen tudják betartani. Éjjel-nappal menjen a porszívó?

Nyilván nem ez a megoldás, főleg nem általános értelemben. Valószínűleg a szomszédok sem rajonganának, ha este tizenegykor bőgne fel alattunk vagy fölöttünk a porszívó motorja. Ugyanakkor maga az ötlet egyáltalán nem elvetendő, pusztán a legmegfelelőbb eszköz szükséges a kivitelezéshez. Hogy mire is gondolunk? A kézi porszívó elvitathatatlan előnyeire. Kezes, kompakt, könnyű, és persze alig-alig ad ki hangot, akár éjszaka is segítségünkre siethet. Tartálya sok szennyeződést elnyel, még a porcicáknak és polleneknek is búcsút inthetünk, a kiürítése is egyszerű és gyors. Könnyedén hordozható egyik szobából a másikba, nincsen helyhez kötve a használata, mert akkumulátorral üzemel, tehát áramforrásnak sem kell a közelben lennie. A töltés ettől függetlenül nélkülözhetetlen időközönként, viszont a nagyobb kapacitású variációk kifejezetten sokáig bírják.

Ezzel a technológiai háttérrel maradhatnak a chipses tálak mozizás közben, vagy a mennyei bon-bonok egy-egy fárasztó nap után. A lényeg, ha a praktikus megoldás testközelben van, nincs alkalmatlan időpont, egyúttal állandósulhat a tisztaság.

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop