Különleges lámpák, vázák, dekorációk

Dekoratív világítás pályázat
A cirkulációs szivattyú előnyei
A világ legjobb középülete az új Néprajzi Múzeum

Bátran mondhatjuk, különleges dologra lelhetnek a nem mindennapi lakásdekorációkat kedvelők. Olyan exkluzív, egyedi lámpákra, vázára, asztalra való kínálókra és poharakra, amelyek láttán minden vendég azt kérdezi, ezt vajon hol lehet megvenni? Az már csak egy plusz, hogy e tárgyak arra is kiváló például szolgálnak, hogy valóban lehet igényeseknek megfelelő környezetbarát lakberendezési tárgyakat is készíteni.

üvegpalackból készült kínálótál

Eláruljuk a titkot, ezek a tárgyak a  www.palackok.hu weblapon található, üvegpalackokból készülő, csodálatos, izgalmas lámpák, vázák és tálalók. Mindegyik egyedileg, csak megrendelésre készül el, és bizonyos, hogy nem találkozunk velük a boltok polcain, a sokszor elég unalmas választékokban még csak hasonlókkal sem. Sőt, ha a kedvcsináló galériaképek hatására valami még speciálisabb elképzelésünk támad, azt sem kell elhessegetni, mert amit csak lehet, egyéni kívánság alapján is elkészítenek.

üvegpalackból készült vázák

Palackok. Erről többnyire az jut eszükbe, hogy megittunk egy finom bort vagy valami finom specialitást, gint, rumot, whiskyt, ottmaradt a nyakunkon az üvegpalack, amit le kell vinni a szelektív gyűjtőbe. Semmiképp sem az, hogy ez valami értékes és különleges, ami itt mosolyog majd ránk a szobában. Üvegpalackokból készült, igazi egyedi dizájn tárgyakat láthatunk, melyek méltó díszei lehetnek szinte bármilyen stílusnak, és szinte bármilyen igényes enteriőrnek. Meghitt hangulathoz való gyertyás lámpákat, modern vagy épp rusztikus, kedvünk szerint. Vázákat, végre izgalmas alakú, megragadó formájú kecses vázákat, és szetteket, összeillő kompozíciókat.

üvegpalackból készült egyedi lámpák

Az étkező asztalra egy burgundi palackból készült kínálót a vendégeknek, vagy csak úgy magunknak, ki, mit, szeret alapon. Lehet benne chips, vagy sósmogyoró, vagy bonbon, vagy akár egy whiskys palackból készült kínálóban, a whiskyhez való jégkocka is.
Ha pedig ajándékot szeretnénk, annak, aki szereti az említett italt, akkor még kedvenc üvegéből készített asztali lámpával is meglephetjük a palackból vágott kínáló, tálaló, vagy az extra szivaros hamutartó mellé.

Egy biztos, érdemes körülnézni, és engedni a fantáziánknak, bár nem lesz könnyű választani, mert itt most szó szerint igaz, hogy egyik különlegesebb, mint a másik. Ahogy az oldalon olvashatjuk, „Ajándékba önmagunknak, ajándékba másoknak.”

www.palackok.hu

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop