Mire figyeljünk konténerrendelés során?

A ház körül rengeteg felesleges holmi halmozódik fel, amit már nem használunk, például régi kerti bútor, elromlott műszaki cikk stb. Ha nem tudjuk megvárni a lomtalanítást, az elszállítást meg kell oldani, amelyhez remek megoldást a konténer jelent, hiszen akár nagyobb mennyiségű anyagokat, tárgyakat is bele tudunk pakolni.

Mire kell odafigyelni konténerrendeléskor?
Elsőként is jó, ha tudjuk, hogy kb. hány köbméternyi az elszállítandó holmi, ugyanis többféle konténerméret van: 4 m³, 6 m³ és 8 m³-es. Az sem mindegy, hogy a rakodást mennyire tudjuk magunknak meggyorsítani, ezért ha pl. talicskázni kell a sittet, kérhetünk lenyitható hátú konténert is. A veszélyes hulladékon kívül bármit el lehet szállíttatni, elsősorban sittet, vegyes hulladékot, háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat. Jó, ha tudjuk, hogy az elszállítani dolgokat max. 30 centiméter magasan lehet felpakolni a konténer szélétől számítva (túlsúly esetén nem tudja felemelni a szállító jármű, és akár le is kell belőle v ennünk). Amennyiben a konténert hosszabb ideig szeretnénk ingatlanunk előtt tárolni, a helyi önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell előzetesen beszerezni, ami mindig a megrendelő feladata. A konténert ne forgassuk el abból a pozícióból, ahogy lerakták, mert az elszállításakor gondot okoz, ha nem lehet megfelelően megközelíteni.

Az igényeknek megfelelő konténerrendelés Gyál városában is elérhető, így ezen a környéken sem lehet probléma a profi szemét elszállítás, csak a megfelelő szolgáltatóval kell felvenni a kapcsolatot. Egy gyors ügyintézést, a megállapodás aláírását és a bérleti díj kifizetését követően máris használatba vehetjük a konténert, megadva az átadás pontos helyszínét. Lehetőség van arra is, hogy nemcsak konténert rendeljünk, hanem kérhetjük a szemét elszállítását is. Ez esetben nem kell kitalálni, utánajárni, hogy a hulladékot hova kell vinni, a szolgáltató mindent megold.

A gyors és kedvező áron igénybe vehető konténerrendelés Kistarcsa területén is rendelkezésre áll. Ha a megbízható szolgáltatóra esik a választás, garantált, hogy pontosan olyan konténert kapunk, ami minden tekintetben megfelel.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop