Milyen LG mosógépet válasszunk?

Előfordulhat, hogy néhány ügyes kereskedő bizonyos mosógépet exkluzívként reklámoz, de ez még nem garantálja, hogy az a termék jelentősen el is tér a versenytársaitól. Mert a gyártók nem készítenek teljesen más gépeket egyetlen kereskedő vagy webáruház számára sem, persze egy-egy termékhez apróbb módosításokat hozzáadhatnak. Ahhoz, hogy a legjobb mosógépet válasszuk ki, érdemes körültekintően nézelődni a hatalmas kínálat között, ha pedig egyedit szeretnénk, akkor a modellszámok között vesszük észre a különbséget.

A fogyasztói elektronikai cikkek és háztartási berendezések – ideértve a mosógépet is – széles palettáját gyártó globális márkát, az LG-t, 1958-ban alapították. Kezdetben rádiókat gyártottak a háború utáni Dél-Koreában, manapság az LG a tévéktől az okostelefonokon át a napelemekig és a klímákig szinte mindent készít. A világ egyik legnagyobb elektronikai vállalata, a televíziókban és laptopokban használt folyadékkristályos (LCD) panelek vezető gyártója is. Az óriáscég 2015-ben bemutatta az első olyan mosórendszert, amely két külön adag ruhanemű egyidejű mosására szolgál, és a mosodai térben nyújtott innovációiról ismert. A cég számos egyéb háztartási gépet gyárt, beleértve a hűtőszekrényeket, sütőket, mosogatógépeket, főzőlapokat és porszívókat.

Figyeljük a modellszámokat!
Az LG F2J3WN5WE típusú mosógépét bemutatva igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy a megfelelő készüléket vásárolja meg, valamint meggyőzzük arról, hogy ennek a brandnek van keresnivalója a háztartási gépek egyre fejlődő piacán. Melyek az LG mosógép legfontosabb tulajdonságai?
Az LG F2J3WN5WE készülékébe közel 6,5 kg ruha fér és már 105 ezer forintért megvásárolhatjuk a közkedvelt hazai online üzletekben. Bármilyen programot válasszunk, a mosógép a 6 Motion Direct Drive kialakításának köszönhetően hatféle dobmozgást kapcsol össze annak érdekében, hogy gyengéden mossa makulátlanul patyolattisztára a ruháinkat. A nagy hatékonyságú inverteres Direct Drive motor közvetlenül a mosógép dobjára van felszerelve, ezzel javítva a mosás hatásfokát, mindezt zaj nélkül. Az inverteres DD motorok kevesebb mozgó alkatrészből készültek, ennek következtében csökken a rezgés, és hosszabb lesz az élettartam, valamint kisebb a motorok energiavesztesége.
További előnyök:

 • időmegtakarítás: a fejlődés egyre jobb gépeket biztosít számunkra;
 • kényelem: a kézi mosás a mosógép megérkezése után már a múlté;
 • energiahatékony;
 • gyerekzár.
 • könnyen javítható és kezelhető.

Hogyan használható az intelligens diagnosztika?
Az LG Smart Diagnosis™ gyors és egyszerű módja az esetleges meghibásodások felismerésének, hogy ne kelljen a szerelőre várni. Az ilyen esetekben célszerű hívni a telefonos ügyfélszolgálatot, majd a kolléga utasításait figyelve, helyezzük a telefont az LG készülékhez. A berendezés hangjelzéseket követve egy számítógéppel kezd kommunikálni, ami pillanatok alatt beazonosítja a hibát, és hatékony megoldást kínál.

Nézzük, hogyan működik mindez a gyakorlatban:

 • Nyomjuk meg a POWER gombot a mosógép bekapcsolásához.
 • Helyezzük a telefont a Smart Diagnosis logó és a POWER gomb közé. A Diagnosztika indítása gomb megnyomása után nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a TEMP gombot, amíg a visszaszámlálás meg nem jelenik a mosógépen.
 • Tartsuk a telefont a helyén, amíg a hangjelzés befejeződik.

A készülékről elmondható továbbá, hogy a tisztítás és a kényelem az első helyen áll az elöltöltős készülék tekintetében: a tisztítási teljesítmény elöltöltővel jobb, mint a felültöltősnél. A mosógép általában kevesebb vizet és energiát fogyaszt, illetve gyorsabban is centrifugál, emiatt a ruháink nagyon gyorsan megszáradnak.

A kép forrás: pixabay.com


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop