Milyen az ideális fiúszoba?

A fiúszoba már kisgyermekkortól különleges hely, mind a szülő, mind a gyermek számára. Lássuk, hogy melyik korosztály miért szereti!

ilyenazidealisfiuszoba 720

Kisgyerekként az álmok és kedvencek színes birodalma, ahol minden tele van játékkal, legyen szó akár társasokról, LEGO-ról vagy a bunkerépítés rejtelmeiről. Ebben az időszakban a legtöbb fiú olyan ágyat, ágyneműt, lámpát igényel, amit a kedvenc mesehőseinek a képe díszít. Ahogy cseperednek, úgy alakulnak ki a különböző, nagyfiúsabb igények. Amíg eddig menő volt a Verdás ágy és ágynemű vagy a Repcsis lámpa, az erre a korrá már ciki lesz, így mondhatni azonnali változást követelnek. Ebben az időszakban már szem előtt kell tartani a praktikumot is. Mindenekelőtt, mivel ez már az iskolás időszak, a szobában ki kell alakítani egy kis tanulósarkot, és ne feledkezzünk meg az aktuális kedvencekről sem. Ezek mellett szükség van arra, hogy a szoba amennyire fiús, annyira legyen egyben vagány is, ne okozzon gondot a szanaszét hagyott játékok eltüntetése. Erre remekül alkalmasak a különböző tárolók vagy egy nagyobb szekrény, ami mindent elnyel. A komódok erre a célra a leginkább megfelelőek, mert amellett, hogy sok játék belefér, a ruhák lakhelyéül is szolgál.
ilyenazidealisfiuszoba 1
Később, a kamaszkor beköszöntével már megint más funkciót kell betöltenie a szobának. Mivel ebben az időszakban már a barátok átjárnak egymáshoz, elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű ülőhely legyen a szobában. Hiszen ki szeretne állva lejátszani egy XBOX partyt, amikor ülve, heverészve sokkal kényelmesebb? Arról nem is beszélve, hogy kell egy hely, ahol a kamasz gyermekünk kényelmesen tanulhat, nem kell másra figyelnie, csak a leckére. Hiszen a tanulás közben történő firkálás, rajzolgatás nagyon inspiráló lehet, nagyban segíti a tananyag rögzítését. Sőt, nagyon praktikus, ha olyan asztalt választunk, amelyen a könyvek, füzetek mellett egy laptop éppen elfér még az asztal egyik polcán, ahonnan csak le kell emelni. Mivel haladni kell a korral, nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a generáció már erősen kötődik az okos eszközökhöz, éppen ezért az erre vonatkozó igényeknek is helyet kell szorítani.

Ha jól sikerül kialakítani gyermekünk szobáját, azt többségében onnan vesszük észre, hogy ritkán fogjuk látni, mivel a legtöbb időt kis barlangjában fogja tölteni, jó, ha enni kijár majd.

Ha a minden igényt kielégítő fiúszoba bútoraira vágyunk, mindenképp nézzünk körül a Kimmel Gyerekbútor oldalon, ahol minden korosztály számára minden megtalálható.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop