Metamorfózis a belvárosban

Az Iconist Lakberendező Stúdió nagypolgári, modern tereket alakított ki a 86 négyzetméteres belvárosi lakásban, art deco formákkal és glamour elemekkel spékelve.

metamorfozisabelvarosban 720

Budapest egyik legszebb régiójában, az Alkotmány utcában van vendéglátónk lakása, a nemrég átadott Nemzeti Összetartozás Emlékhely közelében. A terület sétálóutca, szemben a Parlament, ennél tökéletesebb környezet nem is kell a polgári miliőhöz. A tulajdonosok klasszikus, nagypolgári teret rendeltek az ICONIST lakberendező és home stager párostól, Gábor Mártától és Gajer Emesétől, akik art deco formákkal és glamour elemekkel spékelték meg. az enteriőröket.

A 86 négyzetméteres lakást kifejezetten rossz állapotban vették át, így valamennyi burkolatot kicseréltek, a nyílászárók eredetiek ugyan, de egy épületasztalos és festő segítségével valamennyit felújították. A megrendelővel alaposan átnézve az alaprajzot újragondolták, korszerűsítették a tereket, a 19. század végén, 20. század elején épült nagy, polgári lakások elrendezése ugyanis a mai kor igényeinek már nem felel meg. Itt is jellemzően tágas előszoba és folyosó szelte ketté a teret, amelyet a felújítással megszüntettek. Az egykori hall helyére került a konyha, a nappali és az étkező egy légterű, alapvetően letisztult stílust kapott. Az alaprajzok kialakításánál fontos szempont volt, hogy amennyiben lehetséges, hálószobánként külön fürdőszobákat alakítsanak ki, ami ma már alapelvárás a vevők részéről. A zöld és a fehér párbeszéde átgondolt megoldás, finoman jeleníti meg az eleganciát az egyébként modern enteriőrben, az ülőalkalmatosságok kifejezetten az esztétikumot szolgálják. A tervezők nagyon szeretik a mikroplüsst, ami elegáns, otthonos és gyönyörűen életre kelti a színeket. Valamennyi bútort direkt ide válogatták össze. Egyik kedvencük a Chesterfield stílus, és alig várták, hogy végre egy olyan megrendelést kapjanak, ami behozza ezt a darabot a térbe, ahol remekül mutat, nagyszerűen érvényesül. A hálószobák nagyon intimek, a minőségi textilek, a formatervezett kiegészítők és a glamour stílus találkozik bennük. A kényelem, a polgári elegancia volt itt is a kialakítás fő vezető elv, ahogyan a belvárosi lakás minden egyes szegletében.

  

Munkáink során a megbízó ízlését és igényeit jelenítjük meg a koncepcióban, de minden munkánkon tükröződik saját stílusunk értékteremtő ereje, különlegessé és egyedivé téve a végeredményt.

metamorfozisabelvarosban portre

Gábor Márta
Gajer Emese

lakberendezők


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop