Még mindig tökéletes ajándék

Nincs abban semmi különös, hogy a LEGO-készletek építése nagyszerű módja annak, hogy jól kihasználjuk a szórakozásra szánt időt. Sokunknak szép emlékei vannak arról, hogy gyermekkorunkban otthonunk padlóján ültünk, miközben egy sokszínű remekművet építettünk meg. Függetlenül attól, hogy jó képzelőereje van, vagy csak szeret szabadidejében építeni alábbi összeállításunkban biztosan lesz egy készlet, amelyet kedvelni fog. Cikkünkben leginkább a felnőttek számára beszerezhető termékekről lesz szó.

Ajándékozzon LEGO-virágcsokrot
A csodálatos virágok ajándékozása mindig örömteli alkalom. Ha szokatlan meglepetésben gondolkodik, akkor a LEGO-virágcsokor remek választás. Akár családtagoknak ajándékozza, vagy egy új kreatív projektet keres, ez az építőkészlet hozzájárul ahhoz, hogy pihenjen, kikapcsolódjon és valami varázslatost alkosson. Amint elkészült a hazai webboltokban 22 ezer forintért kapható LEGO-val, a lenyűgöző végeredmény egy kis örömet és egyedi színt ad otthona minden helyiségének. Az állítható pántok megkönnyíthetik az elrendezést bármely vázába vagy edénybe. A termék valamennyi részlete LEGO-ból készült – mindezt személyre szabva az egyedi kiállításhoz. A legtöbb virág elhelyezhető szirmokból áll, hogy garantált legyen a kikapcsolódás. Érdemes leválasztani a szárakat, és újra kombinálni a virágok magasságához és alakjának beállításához. A LEGO Botanical Collection for Adults készletben az elemek növényi alapú műanyagokból, környezetbarát forrásokból származó cukornád felhasználásával készítették.

Egyedülálló LEGO Icons Roxfort™ ikonok – gyűjtői kiadás
Elsősorban a felnőtt rajongók számára készült és itthon az internetes boltokban közel 88 ezer forintért megvásárolható gyűjtői kiadás a filmsorozat néhány legemlékezetesebb ábrázolásának replikája. A Harry Potter varázsvilága előtt tisztelgő készlet számos jelképes emléktárgyat foglal magában egyetlen bámulatos modellben. Megtalálhatjuk Harry varázspálcáját és nélkülözhetetlen szemüvegét, Ron csokibékáját, Hermione bájitalos készletét, rajta 5 üvegből álló bájitallal és varázslatos kiegészítőkkel (köztük varangydudvával, Felix Felicis „folyékony szerencse” bájitallal, nem beszélve a százfűlé-főzetről), Tom Denem naplója, az aranycikesz, valamint egy iskolai sál is idetartozik (ami bármelyik roxforti házhoz hozzáilleszthető). Az egyedi építmény tetején Hedvig bagoly foglal helyet, miközben egy roxforti meghívót tart magánál. Ez a fantasztikus LEGO-modell három egyedüli aranyszínű minifigurát is átölel úgy, mint Dumbledore-t, Minerva-t és Rubeus-t –; továbbá egy díszített bemutatóállványt a LEGO Harry Potter eddigi 20 évének megemlékezéséhez. Kifogástalan minőségű, könnyen követhető, nyomtatott leírásával már a termékdoboz kibontásakor belevághatunk ebbe az elbűvölő építési feladatba, sőt bevonhatjuk a családot vagy a barátainkat.

LEGO Ford Mustang – kiváló időtöltés férfiak számára
Kevés ikonikusabb autó van a Ford Mustangnál, amely igen közkedvelt. Így helyénvaló, hogy a LEGO Creator Expert téma következő autómásolata ezt képviseli. A rendszám és a stílus azt jelzi, hogy elsősorban az 1967-es modellévből származó GT Fastbacken alapul. A Ford Mustang 1471 készletdarabot kínál, és 50 ezer forintot kell kiadnunk mindezért. Az instrukciók és a matricák egy védőtasakba vannak csomagolva, követve az elmúlt évek készleteinek dicséretes trendjét. Az útmutató nyolc oldalnyi információt tartalmaz mind a készletről, illetve a valódi autóról. Az autó rövid története igen gazdag, beleértve az olyan részleteket, mint a logó kialakítása, és hogy 1967 és 1973 között a kék 19 árnyalatát kínálták. Érdekesség lehet még, hogy az elemeket tetszés szerint variálhatjuk építés közben.

A LEGO mindenkinek ad valami egyedit
Bár cikkünk elsősorban felnőtteknek szól, akik epikus LEGO építőkészleteket keresnek, a szülők, akik szeretnek együtt alkotni gyermekeikkel, örülhetnek ezeknek a nagyszerű építőelemeknek, ezért nyugodtan elmondhatjuk, hogy a LEGO mindenkinek nyújt valami remek szórakozási lehetőséget.

A kép forrás: pixabay.com


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop