Maximális rend kert és ház körül

Stílusos, modern és praktikus: ezek jellemzik a Hörmann legújabb kerti tárolórendszereit, amelyekben elfér minden kerti eszköz, szerszám, bicikli, sőt még a tűzifa is. Igényre szabhatók, tartósak és a legmodernebb dizájnt képviselik.

Hörmann tárolórendszer

A tartós anyagokból készült új kerti tárolórendszerek, biztonságos és kompakt megoldást nyújtanak a kinti eszközeink, járműveink, gépeink tárolására. Több más előnnyel is járnak a hagyományos kerti faházakkal szemben, hiszen klímasemlegesek, ellenállnak mindenféle extrém időjárási körülménynek és sokféle kiegészítővel kaphatóak, így teljesen igényre szabhatóak, egyedileg is megtervezhetők.

Biztonság és kényelem

A Berry eszköztároló házak és tűzifatárolók tökéletes megoldások lehetnek pl. a szerszámok, a kerti grill és kisgépek, az e-bike, motor, babakocsi vagy akár a kerti bútorok tárolására is. Különböző színekben és méretekben elérhetők, ugyanakkor időtlen kialakításuk és stílusuk miatt sokféle otthonba jól illeszkednek. Fontos jellemzőjük még a biztonságosság: nem éghetők, és nem vetemednek meg. A tűzihorganyzott acéllemez miatt kevés karbantartást igényelnek, valamint időjárás- és penészállók. Egyetlen éles szél nélkül, jó minőségű ajtókkal, zárakkal és pántokkal gyártják őket, így maximális biztonságot adnak a családnak. Számos kiegészítő, tartozék segíti a raktikus tárolást, pl. sarokpolc, felhajtható asztal, kerékpártartó, de van lehetőség futtatórácsok, küszöbrámpa, valamint különböző típusú szerszámtartók felszerelésére is, így még jobban kihasználhatóvá válik velük a rendelkezésre álló tér.

Zöld megoldás

A Hörmann eszköztároló házai a környezetet is kímélik, hiszen 100 százalékban klímasemlegesek. Ez azt jelenti, hogy a komplett gyártáshoz zöldáramot használ a cég, a fennmaradó kibocsátást pedig klímavédelmi projektek támogatásával kompenzálja. Ezen kívül, a felhasznált acél 25 százalékban újrahasznosított anyagból áll, illetve a házak és tűzifatároló polcok 100 százalékban újrahasznosítható anyagokból készültek. Tartósságuk pedig garantálja, hogy sokáig lesznek a család szolgálatában.

További információ: https://www.hormann.hu/magan-epittetok-es-felujitok/tarolorendszerek/

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop