Magyar dizájncég – 21. századi szolgáltatással

A Plydesign kollekciója tökéletesen lefedi a lakossági és közületi igényeket, székektől és asztaloktól kezdve a lámpákig, lakáskiegészítőkig mindenre kínál rétegelt lemezből készített megoldást. Termékeiket finom, szinte már légies vonalak és formák jellemzik, amelyek erős és ellenálló szerkezetet rejtenek magukban.

A Plydesign megalakulása óta hisz abban, hogy a jó dizájnnak nem kell elérhetetlennek lennie, hanem inkább olyan univerzális jognak, amelyben mindenki részesülhet vagy részesülnie kellene. Felelősséget érezve a közvetlen és tágabb környezet iránt, döntéseiket a „nem ártás elve” alapján hozzák meg az üzlet, gyártás, tervezés és értékesítés területén egyaránt.

Tudatos fenntarthatóság

Az idompréselt rétegelt lemez rugalmas és sokoldalú természete magas fokú formatervezői szabadságot biztosít. Könnyen alakítható tulajdonsága mellett a fenntartható gyártást is segíti, mivel kisebb a nyersanyagigénye, és kevesebb hulladék keletkezik megmunkálása során, mint a tömörfa esetében. A bennünket körülvevő világ érzékeny egyensúlyát szeretnék megőrizni, ezért csak első osztályú, felelősségteljes és környezetbarát elvet követő beszállítóktól szer zi be az alapanyagokat: FSC minősítéssel rendelkező forrásból furnért, OEKO-TEX® and EU Ecolabel tanúsítvánnyal minősített szöveteket a kárpitokhoz. A tárgyak szétszerelve érkeznek a végfelhasználóhoz annak érdekében, hogy a helygazdaságos szállítással csökkentse ökológiai lábnyomát. A megfelelő stabilitást, biztonságot, valamint felületi ellenállást igazoló minősítési ellenőrzésekkel célja a hosszú élettartam garantálása nagy igénybevétel esetén is, így közületi projektekben (étterem, szálloda, koncertterem, konferenciaterem) is megállják a bútorok a helyüket, megelőzve a gyakori készletújítás szükségességét.

Fotórealisztikus képek egy kattintásra

A magyar dizájncég további célja, hogy olyan kommunikációs eszközökkel könnyítse meg a tervezést már a kezdeti fázisban, amelyek segítségével otthonról is biztonsággal ki lehessen választani a kívánt kivitelt, valamint az árajánlatkérés és megrendelés folyamata is jelentősen lerövidüljön. A pCon 3D belsőépítészeti szoftver lehetővé teszi mindenki számára, hogy fotórealisztikus, kiváló minőségű 3D rendszereken, kiterjesztett valóságon, animációkon és különböző perspektívájú interaktív képeken keresztül tudja lefordítani elképzeléseit. Minden szükséges információ egy helyen; szín-és anyagkombinációk kiválasztása, termékinformációk és ajánlatkérés egy kattintásra. A Plydesign úttörőként, első magyar gyártóként csatlakozott a pCon közösségéhez, eddig főleg hazai viszonteladók, belsőépítészek használták aktívan ezt a tervező szoftvert. Egyedülálló szolgáltatás abban az értelemben, hogy nyitott rendszerként működik, bármilyen formátumot hozzá lehet rendelni vagy formátumban letölteni a terveket. Azzal, hogy az árak elérhetőek, minden konfigurált kombináció esetén jelentősen leegyszerűsíti a munkamenetet, hiszen azelőtt tervezőknek több forrásból kellett összeszedni a szükséges információkat terjedelmes idő alatt. Egy igazán 21. századi megoldás, amely a lehető legszélesebben elégíti ki a komplex igényeket mind gyártói, mind belsőépítész oldalról.

Díjak:
2016 Határtalan Design Díj – FLAGSHIP karfás szék
2018 BigSEE Product Design Award – FRIGATE szék
2019 BigSEE Wood Design Award Grand Prix – FLAGSHIP karfás szék
2019 Magyar Formatervezési Díj – FRIGATE szék
2020 Design Management Díj
2021 iF design award – termékkategória

Elérhetőségek:
www.plydesign.eu
Facebook: @plydesign.eu
Instagram: @plydesign.eu
LinkedIn: Plydesign Ltd.
Telefonszám: +36 20 978 2586
E-mail: info@plydesign.eu


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop