Lindab felújítási program

Bogi faldekorációja
15 perc a környezetért
Zárjuk ki a betörőket!

Örömteli, hogy van olyan cég, amely az utóbbi hónapok környezeti katasztrófáira nagy társadalmi érzékenységgel reagál. A Lindab Tetőfelújítási Programmal segíti a nehéz helyzetbe került háztulajdonosokat, hogy az ősz derekáig jó áron kerülhessen tető a fejük fölé.A Tetőfelújítási ProgramjaAz akció keretében augusztus 9-től, két hónapon át – teljes tetőfelújítások esetén – a komplett Topline és Rainline tetőrendszerekre 25, a Topline cserepeslemezekre 20, a Protectline tetőbiztonsági rendszerre pedig 10 százalék kedvezményt biztosítanak.

 

„A program lényege és megítélése a jelenlegi gazdasági helyzetből, illetve a természeti katasztrófák következményeiből vezethető le. A klasszikus megközelítésben egy-egy jelentős árengedmény célja a forgalom növelése. Természetesen a Lindab is azt szeretné elérni, hogy az adott időszakban jelentősen élénkítse a kedvezményekkel kínált termékek eladási volumenét. Ha viszont tekintetbe vesszük azt, hogy az árvíz, a jég- és viharkárok nyomán eleve növekszik a kereslet, továbbá hogy az elmúlt időszakban 40 százalékkal drágult a termékeink alapanyagát jelentő acél ára, akkor könnyen beláthatjuk, hogy a legcsekélyebb mértékben vezérelt bennünket a közvetlen és gyors profitszerzés szándéka” – avat be a cégfilozófiába Nabeel Alyyant, a Lindab Kft. igazgatója, egyben a kelet-európai régió vezetője. „Hosszú távú előnyökkel cégünk és partnereink számára is természetesen számolunk, de programunk a piacvezetőktől elvárt társadalmi felelősségvállalást, és a Lindab svéd mentalitását is magában foglalja.” 

A Lindab tetők bizonyítottak
Úgy tűnik, hogy ebben a biztonságosnak tekinthető régióban is egyre szélsőségesebb időjárási hatásokkal kell számolnunk. Ezek pedig új kihívások elé állítják a tervezőket, a kivitelezőket és az építőanyag-gyártókat egyaránt. A tavalyi természeti csapások okozta épületkárok enyhítésére hirdette meg a Lindab a „Katasztrófa Kezelési Programot”, amelynek keretében rengeteg ásványi alapanyagú cseréppel fedett tető burkolatát cserélték tűzihorganyzott, svédacél lemezből készített Lindab cserepeslemezekre. Ezek a tetők idén bizonyítottak. Akik tavaly ezt a technológiát választották, a leginkább sújtott országrészekben sem maradtak a viharok vagy jégverés miatt fedél nélkül.

Gyors megoldás
Az idei program fontos „alapköve” a piacvezetői szerepből fakadó felelősség. Mivel A Lindab rendelkezik a tűzihorganyzott lemezekből előállított cserepeslemezek piacán a legkiterjedtebb hálózattal, magától értetődő, hogy a kényszer szülte felújítók többsége a cég szakembereihez fordul. Az ő munkájuk megítélése pedig ebben az időszakban eltér a megszokottól. Azok ugyanis, akiknek házán most csak egy fólia helyettesíti a tetőt, az átéltek hatása alatt és a gyors megoldás reményében különösen érzékeny lelki állapotban ítélik meg a kiszolgálást.
„A mostani speciális helyzetből fakadó igényekre válaszul mindenekelőtt a gyorsaságot kell kiemelnem” – mondja Nabeel Alyyant. „Mivel hálózatunk végpontjai a legkisebb települések lakói számára is rövid időn belül elérhetőek, továbbá a termék gyártása Magyarországon történik, olyan logisztikai potenciállal rendelkezünk, amely napok alatt lehetővé teszi a szállítást. Első lépésként szakembereink elvégzik a felmérést. Az adatok percek alatt megjelennek a legközelebbi gyártórészlegnél, ahol két napon belül produkálják az egyedi igények szerint legyártott termékeket. A 24 órán belüli szállítást követően szakembereink, bádogosaink két nap alatt felszerelik a tetőt, akár a kiegészítőkel együtt.

Rugalmas rendszer, jó alapanyagból
Nem elhanyagolható előny a svédacél alapanyagból származtatható rugalmasság és a könnyű önsúly. Az előbbinek például jégverés esetén van óriási szerepe, hiszen a becsapódás hatására a műanyag bevonatú, tűzihorganyzott acél cserepeslemezek nem törnek, a legrosszabb következmény is csak egy horpadás. A szerkezet csekély súlyának viszont főként azon házak felújításánál van nagy szerepe, ahol az árvíz meggyengítette a falazat teherbíró képességét, vagy a vihar megrongálta a gerendázatot. Ekkor csak bonyolult és nagyon költséges statikai javító technológiák bevetésével lehet a tartószerkezetet alkalmassá tenni a nagy tetősúly megtartására.
És még egy fontos dolog: ha a tetőzet csak részekben sérült, a Lindab cserepeslemezekkel az épen maradt részeket is be lehet borítani. Így az értékes szigetelő fóliát és egyéb anyagokat nem kell elbontani és kidobni. Vagyis olyan rugalmas rendszerről van szó, amely könnyen integrálható a még használható struktúrába.

www.lindab.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop