Hörmann-ajtók

A Hörmann a súlyosan beteg gyermekek életkörülményeinek javítására létrehozott Bátor Tábor legújabb szálláshelyének felépítését támogatta. Bejárati és beltéri ajtókkal szerelték fel a tábort, hogy az apróságok kényelmét és biztonságát segítsék.

 

Európa legnagyobb kaputechnikai cégének magyar leányvállalata a nyáron Hatvanban felavatott új akadálymentesített szálláshely számára szállított kiváló minőségű, biztonságos TPS bejárati ajtókat és ellenálló, praktikus beltéri ZK ajtókat. „A hatvanhat új szálláshely építésének kivitelezője régi partnerünk, a Market Építő Zrt., amellyel az évek hosszú során kiváló együttműködést alakítottunk ki. Mindig is fontosnak tartottuk a gyermekintézmények építés-felújítási projektjeinek támogatását, így a Bátor Tábor kérése nálunk nyitott fülekre talált.
 
 
 
Nagyon örülünk annak, hogy ajtóink ilyen nemes célt szolgálnak, és remélem, hogy sok beteg gyermek táborozását könnyítik majd meg” – mondta Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. A táborban felszerelt TPS-ajtó a Hörmann Thermo Pro termékcsaládjának tagja. Ezeket az ajtókat úgy alakították ki, hogy rendkívül jó hőszigetelő képességgel rendelkezzenek. A Bátor Táborban, ahol a szálláshelyeket a korszerű elvárásoknak megfelelően – például napkollektorok felhasználásával – alakították ki, az
energiatakarékosság rendkívül fontos szempont volt.
 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop