LAVI termékcsalád, a természet érintése

A természet közelsége és az organikus formák még soha nem kerültek ennyire közel a fürdőszobához. A Strohm Teka LAVI kollekciójába a fa hatású elemek mellett valódi fából készült, egyedi, formabontó dizájnmegoldásokat is becsempészett a tervező.

strohm-teka-lavi-showroom

A Strohm Teka kínálatában mindenki megtalálja a személyiségéhez illő és az élethelyzetéhez igazodó fürdőszobai berendezéseket. A skandináv ihletésű tiszta és esztétikus formák találkozásából született LAVI kollekció a természet kedvelőinek és a modern, letisztult formák szerelmeseinek kedvez – igazodva a Strohm Teka alapelveihez –, felöleli a fürdőszoba teljes palettáját: fürdőkád, csaptelep, zuhanyrendszer, fürdőszobabútor, tükör, valamennyi formabontó dizájnmegoldásokkal. A fa hatású és valódi fából készült kiegészítő elemek tökéletesen tükrözik a természet érintését, kifinomulttá és egyedivé teszik az egyes termékeket.

strohm-teka-lavi-showroom

Csaptelepek. A csaptelepek között megtalálható álló vagy fali kivitel, bidé vagy zuhanycsaptelep (zuhanyrendszerrel vagy zuhanyszettel), valamint kádtöltő is, amelyek funkcióban is rengeteg újdonságot tartalmaznak. A zuhanyrendszer és a kádtöltő beépített tusfürdőtartóval rendelkezik, integrált kézizuhanytartóval, a hidegházhatás pedig kizárja a tusfürdők és a csapteleptest felforrósodását, a kádtöltő pedig kinyitható. A LAVI zuhanyokat az Európában közkedvelt gombbal lehet ki- és bekapcsolni.

strohm-teka-lavi-showroom

Fürdőszobabútorok. A csaptelepek formatervezését követve három különböző fürdőszobabútor is megszületett: matt fekete-fehér, matt fehér, fehér-Amazonas tölgy színkombinációkban, ráhelyezett vagy részben süllyesztett öntöttmárvány-mosdótállal.

strohm-teka-lavi-showroom

Tükör. A kollekciót egyedi ovális tükör egészíti ki, LED háttérvilágítással, amely akár 90 fokban elfordítva is felhelyezhető, ízlésünknek
megfelelően. Az érintőgombos megoldású tükör páramentesítő funkciója külön gombbal állítható.

strohm-teka-lavi-showroom

Öntöttmárvány-kád, fa kilépővel és tálcával. A LAVI kollekciót kisebb méretű öntöttmárványkád és a hozzá megálmodott szabadon álló kádtöltő teszi teljessé, beépített törülközőtartóval és fából készült kádkilépővel és tálcával.

A LAVI kollekció egyes elemei megtekinthetők a bemutatóteremben!

Strohm Teka Showroom
1138 Budapest, Váci út 140.
www. strohm-teka.com


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop