Horizont Ps – több mint negyed évszázada Önökért

A nagy múltú HORIZONT PS profilrendszerek tökéletes védelmet nyújtanak a zaj és hideg ellen. Követve az építkezők igényeit, a gyártó újabb és újabb innovatív fejlesztései immár az ötödik generációs, SPACE 8 profilt is kialakította, a jövő számára. A különböző ablak és erkélyajtó csúcstermékek beépítésével hatékonyan tehetünk lépéseket az energiapazarlás ellen.

Hogyan takarítsunk meg pénzt az energiáért? Több módszer is van rá!

Az energiaárak emelkedése valószínűleg a közeljövőben sem áll meg, ezért az energiával való takarékoskodás szinte mindenkit érint. Felmerül a kérdés: mit tehetünk? A reakció nagyon egyszerű, válasszunk olyan megoldást, amely hosszú távú befektetést jelent. Amennyiben hőszivattyúra, napelemekre vagy új kályhára gondolunk, számoljunk azzal, hogy ezek a beruházások nagyobb befektetést igényelnek.

Horizont Ps Penta Plus ablakprofilrendszer
Hét légkamrás kialakítás, beépítési mélység: 75 mm, fehér színű kivitel

Az új ablakok viszonylag egyszerű megoldást jelentenek

Az ablakcsere az egyik leghatékonyabb megoldás a takarékoskodásra, amely ráadásul hozzáférhető, és viszonylag gyorsan meg is oldható. Sokan úgy gondolják, hogy meglévő ablakaik még nem is olyan rosszak, a valós helyzet ugyanakkor teljesen más képet mutathat. Összehasonlítva az aránylag új, 10–15 éves darabokat a mai ablakokkal, megállapítható, hogy sokkal rosszabb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami visszatükröződik a fűtésre fizetendő költségekben is.

Horizont Ps Space ablakprofilrendszer
Nyolc légkamrás kialakítás, beépítési mélység: 90 mm, szürke színű kivitel

„Ablakcserével nagyon egyszerűen és gyorsan a fűtésre felhasznált energia akár 40 százalékát is megtakaríthatjuk. Az ablakok ugyanis gyakran a ház szerkezetének leggyengébb részeit képezik”.

Horizont Ps Penta ablakprofilrendszer
Öt légkamrás kialakítás, beépítési mélység: 75 mm, fehér színű kivitel

Új ablakok, mint befektetés

Az új ablakokba való befektetés ésszerű lépés az inflációra tekintettel is. Ne hagyjuk, hogy pénzünk veszítsen az értékéből – okosan felhasználva ablakcserével vagy egy felújítással kombinálva, egyszerre csökkentjük jövőbeli kiadásainkat is.

További információk a www.horizontps.com/hu weboldalon találhatók.


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop