Kopog, törik, felválik – a teraszburkolatoknak ez a sorsuk?

Egy történettel kezdjük, amelyet a napokban halottunk. Képzeljünk el egy társasházat, abban két lakástulajdonost. Mindkét tulajdonosnak van terasza, csak az egyiknek az egy évvel ezelőtt gyönyörű lapokkal burkolt teraszáról ragasztóval együtt jön fel az összes burkolólap, miközben látja, hogy a szomszéd terasza pompás, ezért irigykedve és bosszankodva nézi, pedig ő már öt éve burkoltatta…

kopogtorikfelval 720

Ön szerint melyik tulajdonos kereste meg a MAPEI-t és miért? Bizony, jól gondolja, az a tulajdonos jött hozzánk utóbb nem túl boldogan, akinek már egy év után tönkrement a terasza, s amikor szakemberünk a helyszínen megnézte, valóban azt tapasztalta, hogy szinte nem maradt ragasztó az aljzaton, mind a felvált burkolólapokon volt.

kopogtorikfelvalik 1
S hogy miért nálunk kopogtatott? Természetesen azért, mert a már említett pompás teraszon a burkoláshoz a Mapei termékeit használták fel. Ha ön is szeretné elkerülni e katasztrofális hibákat, akkor írja meg nekünk, hova küldjük azt a praktikus AJÁNDÉKOT, amiből megtudhatja a profi tippeket és pofonegyszerű megoldásokat, amelyeknek köszönhetően szemet gyönyörködtető lesz a teraszburkolat, és csodájára járnak akár öt-tíz év után is.

Kattintson ide, és adja meg, hová küldhetjük az AJÁNDÉKOT!

 

maapeilogo 2018

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop