Konyha- és fürdőszobabútor az Almafától

Minden ember életében legalább egyszer megtörténik, hogy új konyhát tervez, vagy felújítja, korszerűsíti a régit. Mivel a konyhában nemcsak ételeket készítünk, de itt gyűlik össze a család, ez a helyszíne a baráti találkozóknak, a főzés közösségi élménnyé válásával a konyha otthonunk főszereplőjévé vált. Ha Ön is egyedi konyháról álmodik, az Almafa Bútorstúdió több évtizedes szakmai tudással és tapasztalattal segít a megvalósításban a tervezésen át a gyártásig, beépítésig, garantálva a kompromisszummentes végeredményt.

Almafa bútor

Ha megfelelően választjuk meg a konyhabútorunkat, hosszú évekig lesz otthonunk legfontosabb, leghasznosabb ékköve. A legokosabb megoldás az egyedi konyhabútor készíttetése, ilyenkor ugyanis nem kell megalkudni a méretekkel, minden helyet maximálisan kihasználhatunk, a bútor valamennyi eleme éppen akkora lesz és olyan anyagokból, színből áll, amilyet szeretnénk. A kompromisszummentes végeredmény érdekében tervezőink fontosnak tartják a személyes kontaktust, hogy a tervezés során minden szempontot figyelembe tudjanak venni: a megrendelő igényei – a modern vagy a klasszikus stílus kedvelése – a rendelkezésünkre álló terület nagysága, a konyha leendő kihasználtsága, formája – lehetőség van egysoros, párhuzamos, U alakú, L alakú, G alakú és szigetes konyha választására –, a családtagok és a baráti társaság nagysága stb.

Látogasson el a budapesti bemutatótermünkbe, ahol minden szín, forma, anyag, vasalat megtekinthető egy csésze kávé mellett. A munkatársak több évtizedes tudására és tapasztalatára bátran támaszkodhatunk, akik számára elsődleges cél, hogy a megrendelő elképzeléseit az adott hely lehetőségeit maximálisan kihasználva valósítsa meg. Az általunk gyártott egyedi bútor bármikor átalakítható, bővíthető, alacsonyabb költségekkel alakítható exkluzívvá (bútorvilágítás beépítése), segítségünkkel a kiváló márkájú beépíthető műszaki cikkek (hűtő, sütő, mosogatógép stb.) biztonsággal, megfelelő módon kerülnek beépítésre, nincsenek elcsúszások, elméretezések. Fontos kiemelnünk, hogy egyedi frontjainkat saját, európai színvonalon felszerelt és bejáratott bútorüzemünkben magunk gyártjuk le, kiváló minőségben.

Almafa bútor

A konyhához hasonlóan a fürdőszoba is egy speciális igénybevételnek kitett helyiség, s mivel általában a lakás legkisebb helyisége, így tervezésnél oda kell figyelnünk a méretekre, a kihasználhatóságra és a csempék színére stb. Olyan anyagokat kell a tervezésnél választanunk, amelyek kiállják az idő próbáját, amellett, hogy fokozottan ki vannak téve a víz, a gőz és a kemikáliák hatásainak. Érdemes olyan tárol berendezést választani, amelyben könnyen elférnek a törülközők, tisztítószerek és minden tárgy, amit a fürdőben tárolnánk, mégse hasson zsúfoltnak.

Tekintse meg honlapunkon az elmúlt évtizedek alatt általunk készített, közel félszáz egyedi konyhánkat, és találkozzon XIII. kerületi bemutatótermünkben fiatalos, jókedvű, kreatív csapatunkkal!
Áraink földhöz ragadtak, értékesítési szellemünk európai színvonalhoz igazodik.

www. almafabútor.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop