Kiváló minőségű étkezőszékek online

A nappali, különösen a konyha – ideértve az étkezőszéket is – , a lakás legtöbbet használt helyisége. Ha új megjelenést szeretnénk, lássuk, mit kell tudni a 2023-as étkezőtrendekről. Az idei év stílusa a könnyedség és frissesség érzése a szobákban vagy akár a kertben. Éppen ezért visszatért az íves, finom vonalvezetés divatja, hogy minden terület a lehető legkényelmesebb legyen. A hidegség és a bútorok linearitása teljesen eltűnt, hogy helyet adjon a lekerekített és finom formáknak.

A kép forrása pixabay.com

Az étkezőszékek jelentősége a természetes környezetért

Az elmúlt évekhez hasonlóan, 2023-ban a természet fontos szereplője a bútoriparnak, ezért egyre nagyobb mértékben használják fel a természetes anyagokat, mint a fa, a rattan, hogy fenntartható környezetet teremtsünk a lehető legkevesebb káros anyagkibocsátással. Ezen túlmenően, hogy egy kis zöldet vigyünk a lakásba, például színárnyalatokat is hozzáadhatunk a növények használatával.

Ha a fa kialakítást nézzük, akkor a VidaXL 4 db-os tömör akácfa kültéri étkezőszéket már 98 ezer forintért megvásárolhatjuk a hazai internetes boltokban. A halszálkás rácsozatú tömör akácfából készült étkezőszékek kertünk, teraszunk és konyhánk remek kiegészítői lesznek, mivel az akácfa sűrű erezetű és időtálló. A típusfából készült váza stabilitást és szilárdságot biztosít, az egyedi kialakítású székek karfákkal és szarufás mintájú háttámlával rendelkeznek, így kényelmes ülést biztosítanak. A gyártó a szerelés megkönnyítése céljából minden termékhez összeszerelési útmutatót is biztosít. Ha az étkezőszéket kültéren használjuk, érdemes fóliával védeni az időjárás viszontagságaival szemben.

Rusztikus és vintage: időtlen megoldások

A rusztikus stílus ismét 2023 otthonait díszíti. Kő, fa, tégla, réz részletek, különleges textíliák – ezek és sok más, a stílusra jellemző elem visszatér, hogy egy csipetnyi vintage bájt kölcsönözzenek a közkedvelt bútorainak és az étkezőszékeinek.

A személyre szabott étkezőszékdizájn

Az egyik legnépszerűbb trend a fehér szín. Ez a legszélesebb körben használt árnyalat a lakberendezésben, köszönhetően a helyiségek világosabbá, szellősebbé és elegánsabbá tételének. A Coleta Nova étkezőszék már 9300 forintért megvásárolható az itthoni webshopokban, de aki az igényesebb stílust kedveli, az vásárolhat a drágább, műbőr kollekcióból is, ennek közel 100 ezer forint az ára. E kifogástalan minőségű étkezőszékek dekoratív, jó megjelenésükkel modern hangulatot varázsolhatunk otthonunkba. A székek váza fából készült, lábuk pedig acélból, a párnázott ülőke műbőr kárpitozású. Az ergonomikus kialakítású háttámla néhány kristállyal gazdagított, amivel a székeknek kifinomult megjelenést kapnak. Az étkezőszékek összeszerelése nem bonyolult művelet.

A 2023-as lakberendezési trend egyik első szabálya minden bizonnyal a személyes és egyedi berendezés. Valójában a végső cél az kell, hogy legyen, hogy saját magunk és életünk történetét meséljük el a berendezésen keresztül. A színek, a kiegészítők, a korabeli darabok számos lehetőséget kínálnak arra, hogy saját életünkből adjunk egy kis ízt az otthonunknak, hogy az valóban a nyugalom szigetévé váljon. A dizájn nagy jelentősége mellett természetesen ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az otthon mindenekelőtt legyen kényelmes és funkcionális környezet, ehhez válasszunk okos megoldásokat, megkönnyítve a mindennapokat.

Az étkezőszékek stílusa nemcsak kötetlenebb vagy formálisabb hangulatot teremt, hanem kulcsszerepet játszik a tér áramlásának szabályozásában is. Például az alacsony támlájú vagy nyitott támlájú étkezőszékek általában kevesebb helyet foglalnak el vizuálisan, és beleolvadnak a többi bútorba, így szervesebb áramlást hoznak létre a helyiségben. Másrészt az erősebb, egyenesebb vonalú, magas háttámlás székek jobban felhívják a figyelmet magukra, és határozottabb étkezőteret hoznak létre.

Elmondhatjuk, hogy a fém, a fa és a műanyagok általában hosszú élettartamúak, és a legkönnyebben tisztíthatók, míg egyes szövetek alaposabb gondozást igényelhetnek. Ha alacsony karbantartási igényű, kiváló tartósságú kárpitot szeretnénk, fontoljuk meg az ideális bőrt és a remek minőségű poliészter-bevonatokat az étkezőszék választásánál.


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop