Kandalló és kémény – igazi rendszermegoldást kíván

A Schiedel KINGFIRE egyik különlegessége a helytakarékos megoldás, amely szerint a fatüzelésű kandalló közvetlenül egy hozzá méretezett kéménnyel folytatódik, így nincs szükség további hely elvételére az értékes térből.

Égéshez szükséges levegő biztosítása

Az új építésű, szinte teljesen leszigetelt épületekben zárt égésterű tüzelőberendezésekre van szükség, melyek az égéshez szükséges levegőt az épületen kívülről nyerik. A KINGFIRE kandallórendszer a legszigorúbb környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak is megfelel. Az égési levegő a Schiedel ABSOLUT kémény Termo légkürtőjén keresztül a szabadból érkezik.

8 alapmodell – számtalan egyedi befejezés

A modern megjelenésnek és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a KINGFIRE kandalló minden lakótérbe beépíthető. A helyiség közepén térelválasztóként, egy falba beépítve, sarokbeépítésként vagy helytakarékosan a lépcsőfeljáró alatt elhelyezve a kompakt KINGFIRE kandallórendszerrel megalkothatunk egy egyedi igényeinek is megfelelő belsőépítészeti remekművet.
A rendszerek további nagy előnye, hogy a külső burkolat a lakótér stílusának megfelelően alakítható: lehet szó akár kerámia- vagy kőburkolatról, mint pl. a gránit, márvány vagy egyszerű fehér vakolat, a sokféle megjelenésnek nincs határa, íly módon minden elkészült kandalló végül egyedivé válik.

További információk és a Kingfire kandalló modellvariációk.

 • Energiahatékony és független fűtés
  Egy fatüzelésű kandallóval nem csupán a lakótér hőmérséklete lesz melegebb! A Kingfire kandalló lehetővé teszi azt is, hogy egy energiahatékony és hálózatos energiától független fűtési mód is legyen a házban.
 • Red Dot Award díjas termék
  A Schiedel Kingfire Kanto 2023-ban Red Dot Award elismerést szerzett két különböző kategóriában.
  reddot winner 2023: Product Design
  reddot winner 2023: best innovative product
 • Kémények, kandallók és szellőztető megoldások az életünkhöz tervezve
  A Schiedel a Standard Industries tagjaként vezető szerepet tölt be a füstgázelvezető- és szellőztető rendszerek, valamint az integrált kandallók fejlesztésében. Olyan igényes formatervezésű termékeket alkotunk, amelyek emelik az épületek nyújtotta komfortérzetet.
  Több mint 75 éves piaci tapasztalattal rendelkezünk, tartós és igényes komplett
  rendszerekkel, intelligens szerelési megoldásokkal és ügyfélspecifikus szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

Schiedel Kéménygyár Kft.
8200 Veszprém Kistó utca 12.
www.schiedel.hu


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop