Jó minőségű tárgyalószékek

Milyen székben születnek a kedvezőbb döntések? Van egyáltalán olyan, hogy egyik tárgyalószék kényelmesebb, mint a másik? Ebben is megéri a minőségre törekedni!

jominosegutargyaloszekek 01 720

Ha az ember kényelmesen ül, komfortosabban érzi magát, tehát pozitívabban gondolkodik. Egy olyan emberrel könnyebb kompromisszumot, üzletet kötni és tárgyalni, aki jól érzi magát a bőrében. Tehát levonhatjuk a következtetést, hogy érdemes hangsúlyt fektetni a tárgyalószékek kényelmére is. Nagyon praktikus választás a négylábú tárgyalószék, ami rendkívül kényelmes, legyen szó irodai vagy akár ügyfélvárói környezetről. Arról még nem is ejtettünk szót, hogy az alkalmazottak, kollégák is sokkal jobban díjazzák a közösségi helyiségekben elhelyezett jó minőségű székeket, mint egy másik, silányabb minőségűt. Ez nagyon fontos momentum, mivel a rossz ülés számos betegség melegágya lehet, tehát ha rosszul ülnek, akkor minden valószínűség szerint sokkal többet lesznek táppénzen, mintha egy jó minőségű székekben töltenék a munkaidőt. Továbbá nem elhanyagolható szempont az sem, hogy amennyiben ugyanolyan típusú négylábú tárgyalószékkel szereljük fel az irodát, azok rakásolhatók. Ez nagy könnyebbség, hiszen nem foglalnak helyet akkor, amikor éppen nem használjuk őket, de segítségükkel kis helyre is sok embert le tudunk ültetni. Minden tárgyalószéknek a rakásolható paramétere is feltüntetésre került az Irodabutik weboldalán a leírásban, így minden kérdésünkre választ kapunk.
jominosegutargyaloszekek 1
Az EmagraRelax M5N is jól mutatja, hogy miért olyan népszerűek e székek. Kiemelkedően megbízhatóak, a vázszerkezet rendkívül erős, valamint a kárpitozás tekintetében is a tökéletesre törekszenek. Ebben segít a negyed évszázados múlt, amire visszatekintenek. Kérhetjük karfás változatban is. Az 5 év garancia is elég beszédes, hiszen egy átlagos irodaszékre nem adnak ennyit, hacsak nem biztosak a dolgukban, hogy az pár év múlva is szék marad.

Tárgyalószékek széles választéka áll rendelkezésünkre, választhatunk karfás, illetve karfa nélkülit, műanyag, szivacsos vagy hálós háttámlával rendelkezőt. Ezek mindegyikét ki is próbálhatjuk, amennyiben szükség van rá. No nem a bemutatóteremben, hanem az Irodabutik próbaszék szolgáltatásának hála, a saját munkakörnyezetünkben, irodánkban 1 álló héten keresztül. Ha mégsem találtuk meg az igazit, akkor sem kötelez bennünket semmire a későbbiekben sem.

Nincs mit veszíteni, kérjünk próbaszéket, és teszteljük le, hogy melyik az ideális számunkra!

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop