Játék a kanapé körül

A házaspár kedvenc új bútoruk felhasználásával kért Horváth Barbarától egy barátságos, fiatalos otthont. A lakás leendő stílusát nagyjából rábízták, a szakember pedig pontosan tudta, hogy csakis japano és modern elemekhez nyúlhat.

Vendéglátóink végre rátalálták a régóta keresett, igényes környezetben épült és kifejezetten világos, 115 négyzetméteres lakásra. A keleti tájolás és a csendes környezet tökéletesen megfelelt igényeiknek. A hölgy egyik kedvenc színe a fehér, amelyhez ragaszkodott, továbbá az egyedi gyártású íves kanapéhoz is, amelyet már a lakás kialakítása előtt megvásároltak. Horváth Barbara lakberendező a japano stílust javasolta, ami letisztult, kissé minimál, modern és felettébb élhető.

A fiatal, kisgyermekes házaspár néhány képet is megnézett erről a stílusról, úgy érezték, tökéletes lesz a számukra. A lakás fókuszában a nappali áll, ennek középpontjába került a kanapé, ami meghatározta az egyéb bútorok és kiegészítők kiválasztását is. A tervező munkáiban a hajlékonyság, a finomság, a sok lekerekített motívum gyakran megjelenik, mindezt a rá jellemző igényes anyaghasználattal, színválasztással megspékelve, akárcsak ebben a munkájában. A kanapét arany-fekete színben játszó, glamouros asztalkák és két fotel egészíti ki, fölé pedig gyűrűs függőlámpa került, a háttérben két, ugyancsak kör alakú tükörrel egészítve ki a kompozíciót.

A gyűrűs lámpák fiatalosak, vagányak, jól illenek a fiatal pár életterébe. A nappalival egy légterű az étkező és a konyha, ahol folytatódik a körmotívum, ugyancsak gyűrűs lámpával az étkezőasztal fölött. A konyha színösszeállítása pazar: a barna, a fehér, a fekete márványmintás pult remekül illik egymáshoz, minőségi és igényes megoldás. A nappalira jellemző választékosság a többi helyiségben is folytatódik.

A lakásban három hálószoba van, egy a szülőké, egy a gyerkőcé, egy pedig a külföldön élő nagyszülőké, akik gyakran látogatnak haza. A szülők hálószobája tágas, világos, a nagy szekrényt a tervező ügyesen elrejtette, jól belesimul a falba. Különleges látványt nyújt a dizájn csillár és az ágytámla mögötti fal madaras tapétája. A tulajdonosok imádják otthonukat, szépnek, igényesnek, fiatalosnak találják, tökéletes háttérnek fiuk felcseperedéséhez…

Törekszünk arra, hogy otthont teremtsünk, ne „csak” lakást
újítsunk fel. Mindezt úgy, hogy megfeleljen a kor igényeinek, harmonizáljon környezetével, de megőrizze a múlt építészeti értékeit, a benne rejlő idő
sava-borsát is.
Horváth Barbara
Bertényi András

ingatlanfejlesztők

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop