Iroda az otthonban

Az elmúlt években egyre inkább háttérbe szorul a hagyományos irodai munkavégzés, a cégek munkavállalóik számára rugalmasabb foglalkoztatási lehetőséget biztosítanak. Az irodai és otthoni munkavégzés lehetőségével létrejött hibrid munkavégzés egyre népszerűbb mind a munkáltatók, mind a munkavállalók körében.

Az otthoni munkavégzéshez olyan körülményeket kell kialakítani, ahol biztonságos munkakörnyezet mellett, a rendelkezésre álló műszaki eszközök segítségével az adott munkakör teljes mértékben elvégezhető. Ehhez azt is meg kell vizsgálni, hogy rendelkezésre áll-e infrastrukturális háttér (pl. internet, íróasztal, világítás, csatlakozóaljzatok a munkavégzés helyén stb.).

A Legrand kínálatában megtalálható POP-UP dobozok, vezeték nélküli töltők, elosztósorok megoldást nyújtanak arra, hogy a munkavégzés helyén megfelelő csatlakozóaljzatokkal (erős- és gyengeáram egyaránt) biztosítsa a felhasználó számára a munkavégzést.

Praktikussága és széles felhasználási köre, valamint esztétikus megjelenése miatt nemcsak irodákban, hanem az otthonokban is egyre népszerűbbek a Legrand süllyesztett, felnyíló „POP-UP” dobozai. Leginkább áramforrásként, de hálózati, videó vagy audiocsatlakozóként is használhatók tárgyalóasztalba, íróasztalba vagy konyhabútorba szerelve. A bútorlapba süllyeszthető termékek esetében a szereléshez szükséges rögzítő elemek a dobozban megtalálhatók (elektromos szigetelő doboz, rögzítőkeret). A Legrand kínálatában elérhető 4 és 8 modulos, üres és előre felszerelt változatban is. A felszerelt változat többek között rendelkezik fehér 2P+F dugaljjal, USB kimenettel, RJ 45 informatikai csatlakozóaljzattal, igény szerint pedig egyéb videó és audiocsatlakozási lehetőséggel is választható a Legrand Program Mosaic szerelvénycsalád funkciói közül. Esztétikailag elegáns és letisztult, a bútorlapból pedig mindössze 5mm-rel emelkedik ki. A POP-UP dobozok elérhetők fehér, rozsdamentes acél, sárgaréz, fekete és alumínium színben. A burkolat anyaga halogénmentes, tűzálló és ellenáll a rozsda és hőmérsékleti változásoknak egyaránt. Akik maguk szeretnék felszerelni, érdemes üres POP-UP dobozt választani, ami tetszőlegesen szerelhető fel 45×45 mm-es Program Mosaic bepattintható szerelvényekkel.

Abban az esetben, ha a munkavégzés közvetlen közelében nem állnak rendelkezésre csatlakozóaljzatok, a Legrand elosztósorai biztosítják ezt. A hagyományos elosztósor továbbgondolt, új funkciókkal bővített tablet tartós elosztósora újdonságként jelent meg a Legrand kínálatában: a 3 darab 2P+F dugalj mellett helyet kapott 2 darab USB-A csatlakozóaljzat, valamint az elosztósor hátoldalán egy csúszásmentes bevonatú tablettartó. Az asztali elosztósor 1,5 méter kábellel felszerelt, továbbá egy be/ki kapcsoló gomb is található rajta. A biztonságos használat érdekében csúszásmentes gumitalpakkal van felszerelve. Az elosztósor fehér és fekete színben is elérhető. A hagyományos elosztósorokon kívül megtalálhatók olyan elosztósorok is, amelyek modulárisak, Program Mosaic szerelvényekkel is felszerelhetők, így a hagyományos 2P+F dugaljakon kívül USB, informatikai RJ45, videó vagy akár audio-csatlakozóaljzatokkal is bővíthető.

Eszközeinket azonban nem csak vezetékes megoldással lehet tölteni. A QI szabványt alkalmazó vezeték nélküli indukciós töltők segítségével az okostelefonok töltése is egyszerűbbé válik. A vezeték nélküli töltőkben elhelyezett tekercsek és az okostelefon között létrejövő elektromágneses tér biztosítja az akkumulátor töltését. A vezeték nélküli töltők bútorlapba süllyeszthetők (Katalógus szám: 077580) vagy falon kívüli (Katalógus szám: 077598) szerelvényezéssel építhetők ki.
Bővebb információk a termék kínálatról (leírások, képek, videók, műszaki adatlapok):

POP-UP dobozok:
https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/pop-up-dobozok

Asztali elosztósorok:
https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/asztalielosztosorok

Vezeték nélküli töltési megoldások:
https://legrand.hu/termekek/elosztosorok-es-elosztodugok/vezetek-nelkuli-toltesi-megoldasok


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop