Egyedi kanapéhuzat a Sofa Dresstől

Ahelyett, hogy kidobnánk kedvenc kanapénkat, fotelünket vagy székünket, válasszunk inkább a Sofa Dress prémium huzatai közül. Az egyedi huzatok segítségével még nem késő megmenteni otthoni kedvenc ülőalkalmatosságunkat a lomtalanítástól, és nem szükséges beruházni sem új bútorokra, hiszen segítségükkel bútoraink új életet kezdhetnek.

Egy elasztikus Sofa Dress kanapéhuzat vagy egy kész fotelhuzat tökéletes megoldás bútoraink felújítására, és megspórolhatjuk több százezer forint felesleges kiadását is.

Mikor érdemes a huzatok megvásárlása mellett dönteni?
Imádjuk a régi bútorainkat, de az idő vasfoga már erőteljesen nyomott hagyott rajta? Eddig mindig különféle plédekkel takartuk le? Miért dobnánk hát ki, hiszen a kanapéhuzat eltünteti a régi hibákat, tökéletesen idomul a kanapéhoz, a székhez vagy akár a fotelhez. Otthoni bútoraink folyton baleseteknek vannak kitéve, hiszen a gyerekek vagy esetleg a házikedvencek összekoszolják, de a huzatoknál ez sem jelent problémát, hiszen könnyedén kimoshatók, és készen állnak a használatra. A huzatok segítségével akkor is újjávarázsolhatjuk otthonunkat, ha esetleg felújításba fogtunk, de a kiadásokba már nem fér bele az új bútor megvásárlás. Teljesen más színvilágot hozhatunk létre, és nem szükséges dizájner segítségét sem igénybe venni, hogy egy modern, a kor igényeinek teljesen megfelelő otthonban élhessünk.

Mitől más a Sofa Dress?
Nem kell aggódni, nem gyenge minőségű kínai huzatot kapunk, egy európai gyártó minőségi huzatjai közül válogathatunk. Magyar vállalkozástól vásárolunk, amelynek nagyon fontos az ügyfélelégedettség. Nem kell hosszan várakozni sem a termékre, hiszen raktárról dolgoznak, és odafigyelnek arra, hogy vásárlóik elégedettek legyenek a választott huzattal. Válogassunk a trendi színek közül, és örüljünk az előttünk álló változásnak! A gumírozott kanapéhuzat tökéletesen igazodik a bútorhoz, így nem kell azért aggódni, hogy nem mutat majd jól a legújabb szerzemény: pontosan passzol, és mosás után is tartja a formáját. A prémium minőségű huzatokat 14 napos visszaküldési garanciával vásárolhatjuk meg, így biztosítják a teljesen kockázatmentes vásárlást.
Célszerű még ma ellátogatni a gyártó honlapjára, legyen szó hatalmas kanapéról, egy kényelmes fotelről vagy kedvenc székünkről.

Képek forrása: sofadress.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop