Interaktív konyha és csokimikró

A Whirlpool és az Indesit összeolvadása után a berlini IFA-n jelentek meg először a vállalatcsoport konyhai, innovatív csúcstechnológiái. A Whirlpool, mint a világ egyik vezető háztartási gép gyártója idén a közösségi média szakácsainak, a hobbicukrászoknak és a dizájn szerelmeseinek kedvezett.

szuty 720

A berlini IFA kiállításon mutatta be a Whirlpool a jövő konyhai berendezéseit, melyek nemcsak technológiájukban és innovációjukban lenyűgözőek, de a szemet is gyönyörködtetik. A csúcsminőségű, high-end, beépíthető termékeket ugyanis három különböző külsővel álmodta és tervezte meg a gyártó, hogy az esztétikumban se kelljen kompromisszumot kötnie a vásárlóknak.

„Napjaink konyhája egyre jobban terjeszkedik a nappali irányába, hiszen a gasztronómiának köszönhetően közösségi eseménnyé emelkedett a főzés a családok számára. Ezért nagyon fontos, hogy gépeink ne csak jól megalkotott mérnöki innováció eredményei legyenek, hanem a dizájn és az esztétikum kihívásainak is megfeleljenek.” – mondta Esther Berrozpe Galindo a Whirlpool a Whirlpool EMEA elnöke és a Whirlpool Corporation alelnöke.

A közösségi média iránti rajongás és a kulináris kíváncsiság vezérelte a Whirlpool szakembereit akkor, amikor a Jövő Interaktív Konyháját alkották meg. A konyhapulton sok helyet foglaló, lecsöpögtetett szakácskönyv, összemaszatolt okostelefon és telefonálás közben odaégő étel már nem a jövő konyháinak tartozékai. A Whirlpool a sütő mögé álmodott érintőképernyős médiafalán betölthetőek a szükséges receptek, közösségi oldalak, és videotelefonálni is tudunk rajta keresztül főzés közben, a végeredmény pedig még gyorsabban és egyszerűbben osztható meg a közösségi site-okon, mint eddig bármikor.

Szintén az IFA-n találkozhatott először a közönség a Whirlpool MAX mikrohullámú sütők legújabb darabjával, amely rengeteg izgalmas újdonságot tartogat az otthoni cukrászmesterek számára, hiszen főleg a csokoládé, mint alapanyag feldolgozására tervezték. A kiállításon csokoládékészítő mesterek mutatták be az ötféle elkészítési folyamatot és a kiegészítőket – szilikon forma, ‘crisp’ tál, grillrács. A design jegyében a MAX Chocolate mikrosütő is több színben érhető el, vanília, csokoládé és „noir” árnyalatban tervezte meg a gyártó. Formai újdonsága pedig ívelt vonalaiban rejlik, vezérlését intuitív, érintéssel programozható panellal oldották meg, így külön gombok, kapcsolók nem nehezítik a készülék tisztítását.

„Minden terméket a folyamatosan fejlődő életmód aprólékos vizsgálata alapján tervezünk, megvalósításukat pedig ambiciózus dizájnnal, valamint izgalmas funkciókkal és újító szellemmel telítve vittük véghez.” – tette hozzá Esther Berrozpe Galindo.


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop