Vasárnap újra WAMP karácsonyi vásár!

December 13-án ismét jelentkezik a budai Millenáris B csarnokában a WAMP. Budapest kedvenc dizájnvására rekordszámú kiállítóval, majd 250 tervezővel várja a látogatókat. A heti ajánlóban olyan alkotókkal és márkákkal találkozhatunk, akik és amelyek szinte bárki arcára mosolyt csalnak majd.

vasarnapujrawampkaracsonyivasar 720

Kezdjük a sort a kifejezetten karácsonyi tematikára fókuszáló ajándékötletekkel. Az Iftiin márka egy lapra szerelhető karton karácsonyfát mutat be, amely megvilágítva különösen szépen mutat. Környezetbarát, kis dobozkában elfér, és hosszú évekig gyönyörködhet benne a megajándékozott. Szintén karácsonyi hangulatba hoznak a Lamoppe fenyőfával dekorált ízléses párnái, vagy a DoLit kreatív mécsestartói, amelyek moduláris rendszerben készülnek, így kedvedre építhetünk akár nagyobb kompozíciót is.

Naptárra mindenkinek szüksége van, s év vége felé ennél praktikusabb meglepetés talán nem is létezik. A Slow Budapest egy matricákkal is felszerelt különleges határidőnaplót hoz el a WAMP- ra, amely segít abban, hogy a következő évet átgondoltabban és kiegyensúlyozottabban tervezhessünk. Ha inkább a falra akasztható naptárak híve vagyunk, az Anaptárnál nem találunk szebbet. A márka 2016-os kiadása szokás szerint szuperinformatív, de nem csupán hobbicsillagászok értékelik majd. Ha már az idő múlásánál tartunk, érdemes a Recyclock használt kerékpár alkatrészekből, vagy a Moha design betonból készült óráival megismerkedni. Szerintünk a Petite Planet újdonságának is mindenki örülne: a kokedámák mellett már egy – Air Plant névre keresztelt – mini „dzsungelgolyót” is beszerezhető. A pompás kis gömbbe egy bromélia-féle, a tillandsia, némi zuzmó és szárazvirág kompozíció került, ami nem csupán mutatós, de a locsolással, gondozással sem kell sokat bíbelődni.

A szezon egyik legragyogóbb ajándéka lehet a Malinovka limitált szériájú arany notesze és rajzolós füzete, de a Befejezetlen könyvjáték a szerelemről is telitalálat szerelmespároknak. A hideg téli estéket már egy meleg ital is feldobhatja, pláne, ha a hő hatására dekort váltó Moringa bögrében szervírozzuk. Ha pedig igazán különleges teát kínálnálunk benne, a Luis Teaházban különleges teakeverékek közül választhatunk.

Nem csak csokirajongókat vesz le a lábáról Szántó Tibor szakértelme. A márka idén előre összeállított karácsonyi ajándékcsomagokkal is készül, amelyekben a főszerepet Madagaszkár, a vörös áfonya, a narancs és a mandula játssza. Természetesen cukormentes változatban is.

Természetesen a WAMP-ról senki sem távozik üres kézzel, de most lehetőség lesz arra, hogy mi is vigyünk valamit. A Kiscelli Múzeum 2016 tavaszán időszaki kiállítást rendez a Széll Kálmán tér történetéről. Arról a térről, amely a városlakóknak köszönhetően vált fogalommá a főváros életében. Az előzetes kutatásba a decemberi vasárnapokon a WAMP látogatói is bekapcsolódhatnak: elmesélhetik, hogy mit jelentett számukra ez a kultikus városrész, vagy hozzák erl azt a tárgyat, ami számukra a „moszkvával” egyenlő!

Helyszín: Millenáris B csarnok 2015. december 13. 10.00-18.00 óra
A belépés 500 forint, amely levásárolható
További információ: www.wamp.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop