Hazai versenyzőkre szavazhatunk

Az idei Electrolux Design Lab nemzetközi formatervezői versenyen a MOME két hallgatója, Lakatos Botond és Tobias Tsamisis is a 35 elődöntős között van. A szeptember 14-éig tartó közönségszavazáson még szavazhatunk a két fiatal tervezőre, hogy ők kaphassák az idei év közönségdíját!

hazaiversenyzokreszavazhatunk 720

Lakatos Botond textilápolás kategóriában versenyez egy gyerekek számára kitalált folteltávolító eszközzel. A fiatal tervező szerint a Magic Wand a kicsiket önállóságra tanítja, a szülőknek pedig kevesebbszer kell bekapcsolni a mosógépet, így csökken a házimunkával töltött idő, és a környezetet is kíméljük.

Botond tervére az alábbi linken szavazhat:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/magic-wand/

Tobias Tsamisis, a MOME ösztöndíjasa a főzés témakört választotta a versenyen. Future Classroom névre keresztelt projektje egy jövőbeli osztálytermet mutat be, ahol a gyerekek interaktív főzőpulton tanulhatják meg az egészséges táplálkozás fontosságát.

Tobias tervére az alábbi linken szavazhat:
http://electroluxdesignlab.com/2015/submission/future-classroom/

Szavazzon Ön is, hogy a két hazai versenyző egyike lehessen az idei Electrolux Design Lab közönségdíjasa! Érdemes voksolni, hiszen a szavazók egy kétszemélyes utat nyerhetnek Helsinkibe, a verseny októberi döntőjére. A játék részleteiről a www.electroluxdesignlab.com oldalon tájékozódhat.

A 13. Electrolux Design Lab formatervezői verseny témaköre idén az “Egészséges, Boldog Gyerekek”. A pályázóknak olyan jövőbeli terveket kellett készíteniük, amelyek a gyerekek növekedését, fejlődését tudják segítik. A nemzetközi pályázatra 3 kategóriában, 60 országból összesen 1500-an neveztek. Az Electrolux szeptember 15-én jelenti be, hogy az elődöntősök közül melyik 6 pályázó jutott a döntőbe, és kap esélyt arra, hogy megnyerje az 10 000 euró fődíjat és a 6 hónapos fizetett gyakornoki állást az Electrolux globális tervezőközpontjában. A verseny második helyezettje 6 000 euró, a harmadik 4 000 euró, a közönségdíjas pedig 2 000 euró jutalomban részesül.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop